Régen, amikor WC-papír nem volt, mit használtak helyette?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 14:14
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Faleveleket? vagy volt erre a célra valami kaparó szerszám, amit homokkal ledörzsöltek? Tényleg nem tudom.
2009. máj. 27. 14:26
3/9 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen régen és hol? Újságpapirt,vagy másvalamilyen papírt,a szabadban pedig falevelet.
4/9 anonim válasza:
Én egyszer olvastam egy törökországról szóló régi könyvben, hogy az emberek vizeskorsóval mászkáltak wc-re. Vagy amit hallottam, hogy a várakban, palotákban az árnyékszékekhez mindig volt kikészítve szalma.
5/9 anonim válasza:
Szalma, kukoricacsutka, lapulevél, újságpapír, rongy.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg, a szalmára pl. nem is gondoltam.
2009. máj. 28. 13:17
7/9 anonim válasza:
A kezüket.Innen van a csipsz@r kifejezés is.Az egyiket evésre, a másikat meg ilyesmikre használták.
8/9 anonim válasza:
Görögöknél meg azt csinálták, hogy egy botra tettek egy szivacsot, vagy valami olyasmit és akkor azt használták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!