Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért "Homofób" az, aki...

Miért "Homofób" az, aki útálja a melegeket?

Figyelt kérdés

A Homofóbia nem "ember-iszonyt" jelent???

Ez így elég téves és félrevezető módja a kifejezés használatának,nem?

2009. máj. 26. 18:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Több jelentése is van.
2009. máj. 26. 18:47
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Iszonyodik a homoszexuálisoktól...ezt mindenhol így hívják (ezeket a primitív embereket). Én szeretem a melegeket
2009. máj. 26. 18:55
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
A homofob "homo" resze a homoszexualis roviditese, ahol nem az emberre, hanem az "azonosra" utal, mint pl a homogenben. Igy a "bi" a biszexualisok elott ketto pedig azt jeloli, hogy mindket nemmel szeretik csinalni.
2009. máj. 26. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

Mert aki a pókoktól, vagy a bezártságtól iszonyodik, az is primitív? Én például homofób vagyok, nem tehetek róla, de primitívnek sem tartom magam.

Egyébként Te, aki szereted a melegeket, Te is meleg vagy? Vagy csak egy fiatal lány, aki szerint a melegek olyan cukik?

2009. máj. 27. 09:02
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
azért, mert a melegek kitalálták és ettől okosnak hiszik magukat... de ha egy értelmiségi környezetben használnák ezt a kifejezést, kiröhögnék őket vagy félreértenék... ezen az oldalon könnyű dobálózni a hülyeségekkel...a neten kevés az értelmiségi és sok az olyan, mint ők...aki nem tud érvényesülni máshol, csak az ilyen helyeken
2009. máj. 27. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:
4%
én nem vagyok homofób, mert nem utálom az embereket,sőt, szeretek segíteni is rajtuk! de attól még a melegeket igen
2009. máj. 27. 13:23
 7/16 anonim ***** válasza:

A "homofób" kifejezés bármilyen kontextusban teljesen elfogadott, "értelmiségi" körökben is használatos.

Azért fóbia, mert a homofób embereknek olyan paranoid tévképzetük van, hogy ha a melegek láthatók, jogokat kapnak és a heterókkal egyenlőnek tekintjük őket, akkor egyébként nem meleg embereket is azzá tesznek, akár még őket is.

Aki biztos magában és a sajét nemi hovatartozásában, azt nem zavarja a melegek léte vagy láthatósága, mert tudja, hogy ha összezárják száz meleggel, ő akkor sem lesz az.

2009. máj. 27. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:
előző: én a fejlődésben lévő gyermekemet féltem ettől, nem saját magamat...amíg a gyermek személyisége fejlődik, addig bármi lehet belőle, és nem szeretném, ha meleget csinálnának belőle, amikor én normális, értelmes embert akarok faragni belőle
2009. máj. 27. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Homoszexuálisnak nem lehet "nevelni" valakit, erre nem lehet "rászoktatni" a gyereket az által, hogy melegeket lát, hall róluk, netán ilyen ember van a környezetében. A szexuális orientáció nem meggyőzés hatására alakul ki.

Különben miért lesznek a heteroszexuális szülők gyerekei időnként homoszexuálisok? (A homoszexuális párok által nevelt gyerekek meg ugyanúgy oszlanak meg szexuális orientáció tekintetében, mint az átlagos családban nevelkedők)

És a homoszexuálisok közt is sok értelmes, normális ember van. A heteroszexuálisok közt is vannak taplók és nemnormálisok.

2009. máj. 27. 14:41
 10/16 anonim ***** válasza:
hát pedig engem tinikoromban nagyon is könnyű lett volna arra nevelni, h leszbikus legyek, mert hajlottam volna rá...nem mindegy, milyen társaságban van egy gyerek! érdekes módon, mióta nem vagyok piások között, én sem iszom, de addig csináltam, amióta nem cigizik senki a környezetemben, én se kívánom, és amióta nem várják el tőlem a pasik, h leszbizzek mert az izgató, nem is akarnék... ennyit a környezetről....lehet, te is normális lennél, ha a szüleid odafigyelnek rád
2009. máj. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!