Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet ez még olyan mint régen?

Lehet ez még olyan mint régen?

Figyelt kérdés

Már eléggé régen én tettem fel ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Az ott említett barátnőmre azóta én nem írtam rá. Nem haragudtam rá,de tudtam hogy csak még több gondolkodást és rossz érzést okoznék magamnak ha ráírnék,lerázna,unottan írna,stb.. Kb. novemberbe végre ő írt rám előszőr. Olyan próbált lenni mint régen és én is.De alig tudtunk valamiről beszélni 10 percig. Utána még egy párszor rám írt és akkor is ez volt a helyzet.Szinte semmiről sem tudtunk beszélgetni. Pedig ahogy az előző kérdésbe megemlítettem régebben több mint 3 órát végigbeszéltünk szünetek nélkül.

Most nemrég újra rámírt és sikerült 20 percig normálisan beszélgetnünk és újra rámtört az az érzés hogy hiányzik,és szeretném ha megint olyan jó barátnők lennék mint régen. Mert szükségem van rá és tudom hogy neki is rám. Megbeszéltük hogy holnap megint fogunk beszélgetni de félek hogy megint lesz egy 5 perc belőle mert nem tudunk semmiről sem beszélni. Nem tudom mi lett velünk..13L

(Lehet hogy rossz témakörbe tettem de gondolom ezt a témakört többen olvassátok mint a kultúra és közösséget.)

2012. jan. 15. 19:09
 1/1 catchkoo válasza:

Egy kapcsolatot, barátságot ápolni kell, magától nem működik. Ha hosszú idő után tudtok előbb 5, aztán, 10, majd 20 percet eszélni, az kezdetnek nem rossz.

Készülj kicsit a következő beszélgetésre!

Mit nem tudsz róla, amire kíváncsi vagy?

Mit mesélnél el neki szívesen?

Mi foglalkoztat mostanában, amiről kíváncsi vagy a véleményére.

Ha elég bátor vagy, és elérkezettnek látod az időt, megkérdezheted, hogy mit gondol a kapcsolatotokról, tulajdonképpen hogyan jutott el addig, hogy rád írt. Biztos neki sem volt könnyű.

Egyszer csak át fog szakadni az a gát, amit felhúztatok magatok közé. Lehet, hogy egy adag szennyvíz is ki fog ömleni, vádak, sértődések, mittoménmi. De erre szükség van, amíg ezek bennetek vannak, bármikor felszínre törhetnek. És ha ezt is túléli a kapcsolatotok, akkor igazán értékes is lehet.

Ha viszont erre nem vevő, akkor ne fuss utána. A bartáságnak csak egyenrangú felek között van értelme. Ha neked sokkal fontosabb, mint neki, akkor csak magadat kínzod vele.

2012. jan. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!