Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hányszor végeztétek már a...

Hányszor végeztétek már a olgotokat természetben?

Figyelt kérdés
Pisit már nagyon sokszor, nagydolgot még nem, legalábbis még kiskoromban állítólag. 17F
2012. jan. 15. 16:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mármint a törlésre értettem...
2012. jan. 15. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze, értem.:D Végül is, akkor minden adott volt.:D
2012. jan. 15. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
sz@rt fogtam ki a Tiszából, vki tud róla vmit?
2012. jan. 15. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen...

Egyébként meg mindenkinek csak ajánlani tudom (nem a bokorba kakkantást, hanem úgy az egész nomád dolgot).

Aki teheti próbálja ki legalább egy hétig barátaival. Az alatt az egy hét alatt még cipő se volt rajtunk. Semmi elektronikus eszközt nem használtunk. Végtelen nyugalom áradt szét olyankor bennem...

2012. jan. 15. 17:16
 15/19 anonim ***** válasza:

A vízbe nem kuláztam bele...

2012. jan. 15. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem a tájfutás és a túrázás a hobbim, ebből kifolyólag rengeteg időt töltöttem a természetben, és számtalanszor kellett, kis és nagydolgot is ott intéznem.

Ami a nagydolgot illeti én a levéllel szemben a wcpapírt részesítem előnyben, habár a környezetet az sem igazán terheli, mert baromi hamar lebomlik. De most ha már szóbakerül a téma kifejteném az erdőben történő kultúrált kábelfektetés művészetét.

1. Keressünk egy olyan placcot, ahol sok ac avar, majd a lábunkkal egy kis helyen kotorjuk el a leveleket. Ez lesz a wc.

2. Kábelfektetés, fenéktörlés, termékben történő gyönyörködés :-P

3. Na és itt jön a leírás fő pontja, amit sajnos nagyon sok kiránduló nem tart be. A termékre avart szórunk, és így teljesen eltakarjuk azt, és megőrizzük az erdő esztétikusságát.

2012. jan. 15. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Ma igen utolsó, azt valóban kihagytam... Én a földig túrtam az avart, majd kis gödröt ásva csináltam wc-t. A dolgom végeztével beástam, aztáv az avart is visszagórtam rá.
2012. jan. 15. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
javítás: *Na igen...
2012. jan. 15. 17:28
 19/19 anonim válasza:
szex kategóriában:D azigen:D még lyukat ástok. istenem.:D
2012. jan. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!