Mit jelent az egy kottában hogy "Em"? Mert azt tudom hogy annak a rövidítése hogy "them", de nem igazán tudom értelmezni.
Kérdező, belinkelnéd azt az oldalt, ahol ez a kotta van? Csak hogy mégis tudjuk, mit nézel?
Ez egy dalnak a kottája? Ott általában gitárakkordokat adnak az ütemek fölött úgy, ahogy te is írtad. Persze ettől még zongorán is le lehet játszani.
Kérdező, miért ragadsz le az angol "them" szónál? Valóban úgy írják szlengben, vagy rövidítve, hogy 'em, de ennek semmi köze a zongorához, vagy a kottához. Ennek az angol nyelvhez van köze.
Kottában az Em (aposztrof nélkül, nagy "e"-vel, kis "m"-mel) azt jelenti, hogy E-mollt kell ott játszani. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, az egyik nyelv, a másik egy zenei jelölés függetlenül attól, hogy ugyanabból a két betűből állnak. Miért olyan nehéz ezt megérteni?
Ha érdekelne, hogy kell játszani neten 5 másodperc alatt megtalálnád és nem itt sírnál már egy hete...
Kérd meg anyukádat segítsen kicsit, hátha akkor menni fog.
20:52
Mit hisztizel? Olvasd már vissza a kérdésedet, akkor majd rájössz, hogy én arra válaszoltam, te viszont ezek szerint nem azt kérdezted meg, amit meg akartál tudni. Vágod?
Szerintem felejtsd el a zongorát, ilyet butuskák, mint te, úgysem mennek vele semmire, ahhoz ész is kell, a hisztériázás kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!