Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mióta lett bu*is a fülbevaló?

Mióta lett bu*is a fülbevaló?

Figyelt kérdés

már kisgyerek korom óta hordok ezüst fülbevalót és soha nem szóltak meg érte 1-szer sem,na tegnap sétáltam az utcán és az egyik srác azt hitte hogy bu*i vagyok ,megkérdeztem tőle hogy miből gondolja hogy én bu*i vagyok?mondta hogy mer fülbevalót viselek.hát majdnem megfejeltem!!!!!!

23/f

2012. jan. 13. 13:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
Jó kérdés, az ékszerek viseléséhez kapcsolódó szokások mindig változtak. A búzák körében nagyobb a fülbevalót hordók aránya, meg azt hiszem, ha a bal füledben hordod, az azt jelenti hogy b*zi vagy.
2012. jan. 13. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is mindig buz.isnak tartottam férfiakon a fülbevalót, legyen az akármilyen.. A nyaklánc, karkötő tetszik, de persze abból is a férfias, és ne legyen rajta egyszerre több. Az ilyen pici karika fülbevalót, amit te mondasz, azt meg (tudom hogy meg fogsz sértődni, pedig nem rád mondom) cigányosnak. És ezt nem rád értem, csak a fülbevalódra.
2012. jan. 13. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező én ugyan nem hordok fülbevalót de nem mindennap kinézetem van.Én azt mondom hogy ne foglalkozz ezekkel a konzervatív , begyöpösödött agyú maradi , szűk látókörű , beszűkült tudatú emberekkel.Egyik füleden be a másikon ki.Te így érzed jól magad , így vagy egyedi , ők meg egyformák és tucat emberek.Ne foglalkozz ezekkel.
2012. jan. 13. 14:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Látom sok itt a konzervatív ember,és sztem azér mondod cigányosnak mer cigányokon látod inkább
2012. jan. 13. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Én abszolút nem tartom b...snak egy férfin a fülbevalót. Ahogy más ékszert sem. Több férfit is ismerek, aki viseli valamelyiket és egyáltalán nem homo. Nem ettől lesz valaki az.

34/N

2012. jan. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!