Ha valaki műsorvezető szeretne lenni, milyen egyetemet/főiskolát kell elvégeznie?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 14:53
1/5 anonim válasza:
Ehhez összeköttetések, kapcsolatok, és képességek kellenek. Semmilyen diploma nem garantálja az odakerülést, mint ahogy nem is feltétele speciálisan egyik fajta diploma sem annak, hogy valaki műsorvezető legyen.
2/5 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy alap, hogy kommunikációból diplomázzon valaki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a színművészetire kell menni.
Ott tanítják a kommunikációt és a helyes beszédet. Ezen kívűl a kapcsolatok.
Peller Mariann sem véletlenül került be a Fogd a pénzt és fuss!-ba.
4/5 anonim válasza:
"kommunikációból diplomázzon valaki."
Magyar szakos és műszaki végzettségű műsorvezetőket ismerek, komm. szakost nem. Elvileg a komm. szak erre lenne való, de a többi tényező, úgy látszik, fontosabb.
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom kommunikáción se beszélnek sehol a műsorvezetésről, de már annyi van belőlük, mint a szar. Valóban kapcsolatok kellenek hozzá, és karizma. Meg erős jellem, mert amilyen rosták vannak, szerintem azt nem mindenki viseli lelkileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!