Szerinted mivel lehetne kirángatni Magyarországot a kakából?
"11:26- Olyan hülye vagy. Tipikus magyar felfogás, szidjuk a románokat. Ezért vagyunk szarban. Érdemlünk többet ? A magyar nemzet érdemelne, csak sajnos a magyar nemzet jelenlegi képviselői ( A MAGYAR LAKÓSSÁG ) az egy kalap f.os úgy ahogy van
"
Nem szidtam a romákat, remélhetőleg ez másnak világos. A kommentedből az látszik, hogy az önbecsülésed a béka feneke alatt van.
11:45
"Olyan hülye vagy. Tipikus magyar felfogás, szidjuk a románokat. "
Ki szidta őket? Csupán merészeltem megemlíteni, hogy nagyon nacionalisták, de mivel ők is keletre élnek a vasfüggönytől, ők se gazdagok.
11:45 - Akkor bocs,félreértettem
Csak tudod nagyon gyakori már ez a román ellenes stílus,és idegesítő. Legelőszőr úgy tűnt,hogy te is ezt csinálod
2/17 Nagyon igazad van, hála Istennek megőrizted kedélyedet.
Szerintem ez az ország nagyon gazdag. Ha ez a disznó UNIÓ HAGYNÁ HOGY HELYRE ÁLLJON A MEZŐGAZDASÁGUNK,lenne pénz és reklámozhatnánk Európában egyedül álló gyógyvizeinket, valamint csak egy könnyűipari magyar termékfeldolgozásunk lenne már se szorulnánk az uzsorás külföldi bankokra A magyar agyról nem is beszélve.Nagyon nehéz mind ez az ellen drukkerek miatt V...X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!