Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most nem azért de mi a jó a...

Most nem azért de mi a jó a facebookba?

Figyelt kérdés
szerintem egy nagy rakás sz@r az egész nem tudom mit lehet benne élvezni még a myvip is jobb ennél mi benne olyan hatalmas jó dolog hogy minden ember mendennap ott van rajta ??? mi???? MII??? MII??
2012. jan. 12. 04:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Már nem azért, hogy a lelkedbe tiporjak kérdező, de mi a sz@rt érdekel téged?

Ha ennyire nem érdekel az internet social network része akkor minek foglalkozol vele?

Én péládul rácsekkolok naponta párszor. Nem töltök el hosszú időt rajta, de a rövid is bőven elég, hogy eljusson hozzám aminek el kell.

Ismerősök kiírásai, IT hírek/infók, sorozatok új részeinek bemutató...

Emellett a chat sem elhanyagolható. Mára az msn gyakorlatilag halott. Mindenki azt használja. Nem véletlen került bele a Windows Live 2011-be a fb chat. (Meg még egy pár másik social network chat-je.)

Én még azzal a jelenséggel soha nem találkoztam, hogy valaki minden egyes percét közzéteszi. Senki nem osztotta még meg az ismerőseim közül azt sem, hogy éppen milyen volt a reggeli széklete...

Ez inkább twitter style. Azt meg értelmetlennek tartom... Mármint a hétköznapi ember féle felhasználási módját.

Az én ismerőseim általában videókat, zenéket, képeket osztanak meg. Alkalmanként kiírnak valami kérdést vagy panaszt, de az ritka.

Összességében számomra közömbös a facebook. Lehet nélküle élni, de miért akarnék?

Sokkal egyszerűbben hozzájutok a hírekhez.

Ezek a kommentek meg kérdések, hogy büszkék rá az emberek, meg különbnek tartják magukat, hogy nincsenek fent... Nos az ostobaságnak nincs határa. Vagy csak szimplán a kutya se kíváncsi rájuk esetleg konzervatívak és még mindíg barlangban laknak meg pattintott kővel szeletelik az oldalast...

A technológiát tudni kell használni. És tudni kell értelmesen használni.

Értelem szerűen egy tini erre nem igazán képes. De ha belegondolok, hogy 16-17 évesen nekem is csak azért volt myvipem, mert töltögették fel a bulák a pi*sás pózer képeket...

Nem ebből kéne kiindulni és véleményt alkotni valamiről...

21F

2012. jan. 12. 15:34
 22/26 anonim válasza:
25%

Nagy *ak* az egész...

Elveszi az idődet és növeli a villany számládat ahelyett hogy facebookot használod inkább tanulj, régebben én is nagyon sokat használtam, rosszak voltak a jegyeim. most nem használom és tádá.... valamiért majdnem mindenből javítottam 1jegyet szóval gondolkozz el!

De ha ennyire buta ez a mai emberiség akkor csak csináljátok, Sok sikert az életben //Szép napot!

2012. jan. 12. 16:26
 23/26 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek a ven hulyevel 08 valamikor írta élőben fossa össze magát" ez pontosan így van ahogy mondod és ez nem vicces mert nagy probléma
2012. jan. 12. 18:50
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

Mi ott írjuk meg, ha órarend változás van, mikor miből írunk, vagy ilyesmi - csináltam egy csoportot az osztálynak.

Ésszel kell használni, és akkor nincs gond.

2012. jan. 12. 19:00
 25/26 anonim ***** válasza:

Tegyük hozzá, hogy lehet egy nagy rakás ..., amit írtál, de azért igenis hasznos, ha valaki NORMÁLISAN tudja használni és nem függ tőle!

Azok, akik függők lettek, másban is szenvedhetnének most, pia, cigi, drog, sose lehet tudni.

Mi a jó benne? Mint a többi közösségi oldalban, látod az ismerőseid, érdekes dolgokat osztanak meg, már akinek, könnyebb kapcsolatot tartani, satöbbi, satöbbi.

2012. jan. 14. 09:03
 26/26 anonim ***** válasza:
A facebook csak egy keret, egy forma, amit a használók töltenek fel tartalommal. Ebből kifolyólag értelmes ember esetén értelmes tartalmat fog hordozni, ellenkező esetben pedig... nos, egy sz@r lesz.
2012. jan. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!