Most nem azért de mi a jó a facebookba?
Akkor:
MSN: Beszélgetés chat formájában, kép megosztás, hang és
videohívás (utóbbit használom legtöbbet).
Skype: Detto, céges munkatársak ott vannak, van konferencia-chat, konferencia hívás, illetve GoToMeetingen szoktunk még lenni, mert oda simán telefonnal is fel tudnak jönni hanghívás formájából (amerikai főnökség).
FB: Sima mezei chat.
Persze MSN-hez is tartozhat portál (myspace), de azt sem használom.
Nem azt mondom, hogy rossz az ötlet, hanem hogy a felhasználók 99%-a nem megfelelően használja.
Utóbbi időben inkább halad a Stickam felé, ami szintén
jó dolog lenne, de ma már inkább egy virtuális prosti-
gyűjtemény.
Nekem is van facebookom de nem nézegetem állandóan.Azt vettem észre hogy most az idősebb korosztály is rákapott , elég sok 60 éves emberke van fent akik értenek az internethez , talán most élik 2. fiatalságukat vagy nem tudom.Számomra nem szórakoztató ez a facebook.
19/f
a facebook arra valo hogy idiota tinipics@k minel több,még idiotabb képcsit feltölcsizzenek a az uj telcsiükről,posztoljanak valami vilagmegvaltot(pl:kiegyenesitettem az esti bulcsira a hajcsimat....stb)itt eljek szexualis es maganeletüket....es ami meg fontos hogy tudjak lajkolni egymas baromsagat mert az nagyon fontos.........es kozben azt hiszik hogy ezzel ők valakik lesznek!!!!
Sajnos lassan tarsadalmi presztizs lesz hogy ki mennyit van fenn face-n,mennyit posztol,bök,like-ol.......
En utalom az ilyen oldalakat.teljesen elveszik az emberek eszet,realitasat es a legfőbb dolgot.....a szabadidejet!!!!!mennyi mas ertelmes dolgot lehetne csinalni helyette......erdekes szuleinknek nem volt face-ja megsem okozott torest a kis leelki fejlodesukben,es nem maradtak le semmirol.......aki meg azzal jon hogy lehet rajta chat-elni(ha jol tudom feltalaltak mar a kapcsolattartas egyeb formait is:telefon,szemelyes talalkozas....stb) akkor az eljen csak ebben a virtualis vilagban....valljon ott szerelmet,csajozzon ott(mert ugye szemelytelenul minden sokkal egyszerubb) valo eletbe meg fossa ossze magat ha oda kell menni azemelyesen egy lanyhoz vagy akarkihez
Most lehet fikazni hogy amit irtam baromsag meg egy befasult ven hulye vagyok...de szerintem ez az igazsag...amihez az is hozzatartozik hogy egy 24eves alig elmult srac vagyok....
Hali.
Nekem volt iwiw is meg facebook is.
Van akinek úgymond nélkülözhetetlen - bár megkérdőjelezem ezt is -, de ő azt mondja, hogy csoporttársak miatt.
Mondjuk lehet benne valami, hogy egy 20-30 fős csoportban ahol mindenki ezt a formáját használja sulis infók megosztásának, ott egy ember miatt nem fognak másra (is) átállni. Szóval erre még rá-rá bólintok.
Én napi több órát lógtam rajta, és rájöttem miért: mert unalmas volt az életem - ide menekültem elb*szni.
December végén végleg töröltem magam facebookról is (iwiwről a facebookra lépésemet követő első hónapban). És mondjak valamit?! Azóta teljesebb az életem. A kapcsolataim az ismerőseimmel teljesen megváltoztak, és abszolúte pozitív irányba.
Az un. facebook ismerősök, akik ott minden posztomat lájkolgatták, de utcán nem is ismertek meg, ők eltűntek, kb azonnal lemorzsolódtak.
És azonnal kiderült, hogy kik is az igazán jó ismerőseim, a barátaim, mert azok már csak e-mailen, vagy telón/sms-ben érnek el és aki akar meg akit én akarok azt el is ér/el is érnek.
Rám az onnan való kilépés abszolúte építőjellegűen hatott, és amúgy egyetlen porcikám sem kívánkozik a közösségi kockulás után.
"Most nem azért de mi a jó a facebookba?"
Nagyon hasznos program, piackutatási és marketingcélokkal remek adatbázisokat lehet építeni a felhasználókról INGYEN.
"szerintem egy nagy rakás sz@r az egész nem tudom mit lehet benne élvezni"
Persze, mert te csak mezei felhasználó vagy, nem a fb valamelyik tulajdonosa vagy profi használója.
Kevés közeli ismerősöm van fent + hallgatótársak akikkel egy tankörbe tartozunk. Előnye: ha valaki létrehoz egy csoportot ott meg tudjuk beszélni a ZH/ vizsgafeladatokat.
Több előnyét nem látom.
föl tudtam venni a kapcsolatot a régi osztályommal
információcsere a szakommal
lehet adatlapot szerkesztgetni hogy mindenki szörnyülködhessen milyen csúnya filmeket nézek :D
aki meg túl sok mindent írogat ki és nekem nem tetszik egyszerűen leiratkozom róla és onnantól nem látom ha kiír valamit
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!