Idén lesz 100 éve, hogy elsüllyedt a Titanic. Mivel készülnek egyes országok erre az alkalomra?
Figyelt kérdés
Ha kérszülnek.2012. jan. 10. 09:53
1/15 anonim válasza:
Ha lesz is valami, annak inkább marketing okai lesznek. Talán kiállítások, esetleg készül pár új dokumentumfilm.
2/15 anonim válasza:
A filmet bemutatják 3d-ben a mozikban.
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
Persze a Britannicról és az Olympicról se szabad megfeletkezni, de a Britannicnak csak pár év múlva lesz 100 éve, hogy elsüllyedt az Olympicot meg alig ismerik (pedig a legsikeresebb volt mind közül) és azt meg szétbontották. Mind közül a Titanic a legismertebb és közeleg az áprilisi évforduló.
2012. jan. 10. 11:44
5/15 anonim válasza:
Én nem csak a száz éves évfordulóján fogok megemlékezni róla...
6/15 A kérdező kommentje:
Igen nekem is érdeklődési köröm az ilyen Óceánjárók, de a 100 éves évforduló az valahogy "sajnos" különleges.
2012. jan. 10. 12:08
7/15 anonim válasza:
Ebben igazad van. Én biztos, hogy megfogom nézni 3d-ben a moziban, mikor bemutatják. A kedvenc filmem már kisgyerek korom óta (a hajó miatt persze :))
8/15 A kérdező kommentje:
Jó nekem mondjuk nem a fő érdeklődési köröm, de én élénken érdeklődtem mindíg is ezek utána a
"monstrumok" után és sztem sokkal szebbek mint a mai óceánjárók ;)
2012. jan. 10. 15:59
9/15 anonim válasza:
Az biztos. Az Olympic osztályú hajók voltak a legszebbek a világon. Kár, hogy ez lett a végük :( Az Olympic-ot nem kellett volna feldarabolni és akkor ma meg lehetne nézni...
10/15 A kérdező kommentje:
Hát ugye pénz kérdése minden. Ha nem lett vola ekkora belaszerencséje a Titanicnak és a Britannicnak akkor sztem elég pénzt hozhatott volna a White Star Line-nak és talán egy a 3 közül még ma is meg lenne. Amúgy szerintem ha a Titanichoz hasonló formájú, de mai berendezésekkel felszerelt hajót építene valamelyik társaság az szép pénzt kaszálhatna vele.
2012. jan. 10. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!