Honnan indult a Titanic és hova tartott?
Én tudok róla egy történetet,töri tanárunk mondta:
Egyszer valki egyiptomi talált egy ilyen balszerencsés "elátkozott" szobrot és az aki megtalálta meghalt aztán valaki más találta meg az is megszenvedett és az a szobor a Titanic hajó fedélzetére került és mivel egy balszerencsés szobor volt (ezt nem tudom miért...) attól süllyedhetett el.Ezt sokan állítják bár csak kevesen hallottak erről a történetről.Most igen röviden és rosszul ítam le a történetet de gondolom azért értitek.Magyarán röviden: Akihez került a szobor az "átkozott/szerencsétlen" lett...Amúgy a Film+ -on megy a Titanic ^^ (erről jutott eszembe)
Jó az a történet, amelyet sokan állítanak, de csak kevesen hallották róla... amúgy nem szobor, hanem múmia volt, és természetesen csak legenda. Egy kis angoltudással itt olvashatsz róla:
Amúgy fő kérdésre válaszolva New Yorkba tartott.
Nem tudom...
DE dolgozott egy nő a Titanicon, és túlélte a süllyedést. Átkerült a Britanicra, ami szintén elsüllyedt, ezt is túlélte. Azután hajóra már nem vették fel o.O
És ez tényleg igaz! Kicsit ijesztő...
1.-nek! köszönöm szépen!múmia húú annál rosszabb :D
2.-nak kicsit ijesztő,érdekes! köszi a válaszokat de honnan indult? és New Yorkba a szabadság szobrot akarták megnézni ugye?
Szia!
Southampton-ból(Anglia) indult. Egyébként nagyon sok érdekes sztori van fent a hajóról(képek, hajónapló) a neten. Ha érdekel keress rá!
-Tündérlány(17)-
köszönöm!
szia
elõzõ vok
baszus és tényleg Southampton pedig a fejemet tettem volna Liverpoolra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!