Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok önkéntes munkát...

Szoktatok önkéntes munkát végezni? Tudtok ajánlani nekem valami jót, hasznosat?

Figyelt kérdés
Én a Bátor Tábor Alapítványnál táboroztattam többször gyerekeket. Nagyon jó volt! Ha valakit bővebben érdekel nyugodtan írjon privit, vagy nézze meg a honlapjukat: www.batortabor.hu
2009. máj. 24. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
én nem.szedjél szemetet :D ráfér az országra :D
2009. máj. 24. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:

..némi iróniát érzek a 'hangodban'...te miért nem?...

Különben elsősorban gyerekekkel, problémás családokkal foglalkoznék.

2009. máj. 24. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Öregek otthona: Az idős emberek nagyon hálásak tudnak lenni. Lehet, hogy hagynak rád pénzt a haláluk után. xD

Állatmenhely / Állatotthon: Az állatok is írtó hálásak tudnak lenni.

Ha pesti vagy, akkor: Noé Állatotthon (nem csak kutya meg macsaka van ott www.noeallatotthon.hu ) vagy az Illatos úti kutyamenhely megfelelő

2009. máj. 24. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
problémás család?:D 8 kerbe van elég :D
2009. máj. 24. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem elszegényedett magyar családok gyerekeiből alakíthatnál egy jó kis brigádot és járőröztetni őket a c-fertőzött városrészeken! Bocs, ez a 8. ker.-ről jutott szembe :D
2009. júl. 13. 16:21
 6/7 anonim válasza:
írtam privit
2010. nov. 16. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már voltam párszor, és még szeretnék is menni. Egyelőre a Máltásokkal voltam többször is, különböző dolgokat csináltunk, most legutóbb tartósélelmiszer gyűjtésen voltam. Az ünnepek után esedékes, hogy egy hajléktalan szállón leszek önkéntes, már nagyon várom.
2010. dec. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!