Mi történik az iskolai igazolással miután leadtam?
én sem tudom, de szerintem évekig megőrzik azokat is, mert bármikor bármilyen jogi eljáráshoz a legelképesztőbb dolgokat kell évekre visszamenőleg visszakeresni.
ezt onnan gondolom, hogy anyukám kereskedő, és az akkori apeh annyi papírt kért be, hogy -komolyan mondom!- teherautóval kellett elvinni a megyeszékhelyre. az egész paksamétát -tényleg!- átnézték, és egyetlenegy papírt, az egyetlen egyet kiszúrták, ami átment anyukám kezén, az adminisztrátor, a könyvelő, a könyvvizsgáló kezén, és az egyetlenegy szabálytalan számlát is megtalálták. hiába volt tényleg talpig becsületes az anyukám, dehogy mert volna csalni, és az az egy számla valami miatt nem volt teljesen szabályos, ennyi ember nem vette észre, ők megtalálták.
lehetséges, hogy ha valami miatt az iskolában van ellenőrzés, akkor tételesen mindent az ég világon átnéznek, tehát szerintem ezeket az irkafirkákat is meg kell őrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!