Mit tegyek? Kezdenek megint kiközösíteni az osztályból
régen,még 2.-tól egészen 6.-ig ki voltam közösítve az osztályból (máig sem tudom miért,mert nem vagyok hülye,vagy stréber,dagadt,beszédhibás,ronda,semmi,amiért 'okuk" lett volna kiközösíteni)
és utána elkezdtek nyitni felém és én is az osztály része lettem,viszont most,ahogy visszajöttünk a téli szünetről,akik eddig kedvesek voltak velem,most le se szarnak kb,bunkók velem,ha reggel köszönök nekik,elküldenek vagy 5 méterrel arrébb,hogy ne halljam amit beszélgetnek,ilyenek
ráadásul most az a baj,hogy most vagyok 7.-es,és ha jó suliba akarok menni,a felvételibe a 7. második féléve és a 8. első félév számít legjobban. ezért most belehúztam,és tanulok,szóval most tényleg látszik,hogy jobban a jegyeim,pedig még csak 4 napja jártunk suliba,mégis szereztem egy csomó jó jegyet
nyelvtanból pl az egész osztályból nekem lett 5ös a tollbamondás,pedig régebben én is olyan voltam,aki kb soha nem tanult,így mindenből 3as-2eseim voltak
utána még ugyanazon az órán egy másik 5öst is kaptam a feleletre
és utána jöttek oda hozzám óra végén,hogy jó kedvence lettem most hirtelen a magyar tanárnak
mondjuk lehet benne valami,mert irodalmon is osztogatja a piros pontokat...bár szerintem megérdemlem,mert szoktam jókat mondani órán,szóval..
de az se biztos,hogy ezért távolodnak el tőlem,arra is gondoltam,hogy azért,mert az osztályba van egy csaj,akvel senki nem barátkozik,csak megsajnáltam,és ezért velem van mindennap. és így már,mivel másokhoz nem megy oda,én meg nem akarom egyedül hagyni,kénytelen vagyok vele tölteni minden időmet
úgyhogy lehet,ez a gond
szerintetek mi a rossz bennem? az hogy elkezdtem tanulni,vagy az,hogy egész nap velem van a barátnőm,vagy micsoda?
14l
Na látod máris van egy barátnőd! Ti már egy csoportot alkottok.Biztos neki is rossz volt, hogy senki nem foglalkozott vele, lehet ő lesz az igazi barátnőd. Ő se az a tipikus falkatag.
A többiekkel meg ne foglalkozz. Kevés az olyan osztály ahol mindenki komázza a másikat. Mindenhol vannak klikkek.
köszönöm a válaszokat :)
igazatok van,inkább nem is foglalkozom velük....kis hülye éretlen taknyok,majd sírhat a szájuk,ha sehová nem veszik fel őket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!