Ezt hogyan tudnám kivédeni?
Pár hónapja elvesztettem az állásomat, és így otthon sem úgy élünk, ahogy eddig.
ez annyira nem is érdekelne, mert jól el vagyunk párommal, viszont pár barátnőm, mint éhes hiénák, úgy viselkednek.
Példa: felhívott az egyik, hogy mennyi szép dolgot rendelt magának, abból az üzletből, amit én ajánlottam neki, és rákezdi, hogy "jaj booocs, biztosan rossz ez, most neked, mivel nincsen semmire pénzed".
És lám, másik is ezzel keresett meg...
Hozzáteszem, mindkét lány irigy volt a kapcsolatomra,
de mégis, miért kell ennyire kicsinyesnek lenni?
És te ezeket nevezed barátnőknek?
:D Vicces vagy!
Fogadok, hogy melóval egyik sem hívott még fel!
Felejtsd el őket, mind görény!
ma 02:03
Tényleg köszi. Kicsit nagyképűnek éreztem magam már a kérdés kiírásakor is ("irigyek rám").
Nem , egyikkel már letisztáztam a dolgot, előtte is voltak fura dolgai, nem örült mások sikereinek. Másik bnőm meg lehet csak simán félreértettem:) Még egyszer köszi a válaszokat. Annyi még: "faszimon élősködöm"-ez nem igaz, alkalmi melóim vannak, ebből tudok eleget adni ételre, albérletre, csak öltözködni nem tudok normálsian....Mindegy, nem érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!