Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt hogyan tudnám kivédeni?

Ezt hogyan tudnám kivédeni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja elvesztettem az állásomat, és így otthon sem úgy élünk, ahogy eddig.

ez annyira nem is érdekelne, mert jól el vagyunk párommal, viszont pár barátnőm, mint éhes hiénák, úgy viselkednek.

Példa: felhívott az egyik, hogy mennyi szép dolgot rendelt magának, abból az üzletből, amit én ajánlottam neki, és rákezdi, hogy "jaj booocs, biztosan rossz ez, most neked, mivel nincsen semmire pénzed".

És lám, másik is ezzel keresett meg...

Hozzáteszem, mindkét lány irigy volt a kapcsolatomra,

de mégis, miért kell ennyire kicsinyesnek lenni?

2012. jan. 5. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

És te ezeket nevezed barátnőknek?

:D Vicces vagy!

Fogadok, hogy melóval egyik sem hívott még fel!

Felejtsd el őket, mind görény!

2012. jan. 5. 00:54
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Ne vedd fel a telefont, ha hívnak. Ha vezetékesen/szám nélkül hívnak, mondd elváltoztatott hangon, hogy "Elnézést, téves!", és tedd le a telefont. De ha van vér a pucádban, kerek perec elküldheted őket melegebb éghajlatra a hülye dumájukkal együtt. ;)
2012. jan. 5. 01:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak pár barátnőmről volt szó. Két lányról. Emellett van jó pár nomrális is, viszont azt a kettőt is szerettem, és segítettem, amikor szükség volt rá. Az, hogy emberek már gyűlölködnek pár mondaton, és elítélik az embert...légyszíves, hadd legyen nekem is akkor róluk véleményem. Szerintem ez félelmetes, hogy egyesek itt élik ki magukat.
2012. jan. 5. 01:26
 4/6 anonim válasza:
Ha tényleg csak két csajról van szó, rögötn küld el őket a fenébe.
2012. jan. 5. 01:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, a megnyilvánulást a válaszadó minden kritikát alulmúló kommentárjára értettem :)
2012. jan. 5. 02:03
 6/6 A kérdező kommentje:

ma 02:03

Tényleg köszi. Kicsit nagyképűnek éreztem magam már a kérdés kiírásakor is ("irigyek rám").

Nem , egyikkel már letisztáztam a dolgot, előtte is voltak fura dolgai, nem örült mások sikereinek. Másik bnőm meg lehet csak simán félreértettem:) Még egyszer köszi a válaszokat. Annyi még: "faszimon élősködöm"-ez nem igaz, alkalmi melóim vannak, ebből tudok eleget adni ételre, albérletre, csak öltözködni nem tudok normálsian....Mindegy, nem érdekes:)

2012. jan. 5. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!