Mások mellől is tűnnek el a barátok?
Elballagtam a gimiből, jó barátaim voltak, de 1 olyan barát van akivel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Fősulin nagyon klikkesedünk, de azok az emberek se keresnek, pedig mikor az egyik csaj szakított a barátjával, kerestem h mi van vele, próbáltam lelket önteni belé stb
Barátomnál ugyanez ez a helyzet, és nem nagyon értem, hogy miért.
Próbáltam tartani a kapcsolatot a barátokkal, de mikor találkoztunk akkor mindig arról beszélt az akit fel se vettek sehova a mai napig, h én mit szúrtam el érettségin.
A másik hazudik össze-vissza mióta Pesten van, pedig úgy gondolom h a barátság alapja a bizalom, őszinteség
De ez szörnyű... :S
Anyu mikor össze jöttem a barátommal azt mondogatta h a barátok akkor is melletted lesznek mikor ez a pasi már nem...
Hát roh@dtul az ellenkezője történt
Persze, folyamatosan cserélődnek az emberek, ritka, amikor valaki több évig is megmarad barátnak.
Változik az életük, az érdeklődésük, a társaságuk, feltételezem, a tiéd is, már kevesebb a közös téma, vagy az idő egymásra.
Ez természetes folyamat, az élet velejárója. Ha talál az ember valakit, aki hosszú távon is barátnak bizonyul, azt meg kell becsülni :-)
"Anyu mikor össze jöttem a barátommal azt mondogatta h a barátok akkor is melletted lesznek mikor ez a pasi már nem... "
Valószínűleg nem kedvelte/kedveli a barátodat és így próbálta meg aláásni a bizalmadat felé.
Most se kedveli, de ezt azért mondta mert ő az első komoly barátom, nem gondolta volna h ennyire komoly lesz.
Több mint 2 éve vagyunk együtt, de mellőle is eltűntek a barátok
nekem jelenleg 2-3 stabil barátom van. Régi osztályból majdnem senkivel nem tartom a kapcsolatot, akivel tartom azzal sem a régi.
Engem nem bánt, van egy fantasztikus párom és 2-3 igazi barát, ennél több nem is kell.
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!