A magyar férfiak hogy-hogy finomabb arc vonásokkal rendelkeznek mint sok külföldi nép?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam hogy a magyar fiúknak sokkal finomabb arc vonásaik vannak mint mondjuk az osztrákoknak vagy a németeknek , náluk jellemző az a durva markáns férfias arc , kiálló arc csontokkal , míg a magyaroknál ez másképpen van.Több helyen is jártam külföldön , és ott a férfiaknak egész más az arcberendezése.De lehet a szemem a finomabb vonalakhoz szokott.2012. jan. 1. 22:55
2/11 A kérdező kommentje:
Igen , de ez egyáltalán nem negatívum.Az angolokra azért mondjuk hogy ronda mert más teljesen más az arc szerkezetük és nem ahhoz vagyunk szokva.
2012. jan. 1. 23:12
3/11 anonim válasza:
De ugye hogy van különbség a népek között arcvonásokban? Egyszer vitatkoztam itt egy marha genetikussal, aki szerint Európa népei egyformák az évezredes keveredés miatt. Hiába mondtam neki, hogy látom a két szememmel, hogy más népeknél másmilyen arcvonások jellemzők, nem hitte el, csak a dogmáit ismételgette.
4/11 anonim válasza:
"Az angolokra azért mondjuk hogy ronda mert más teljesen más az arc szerkezetük és nem ahhoz vagyunk szokva."
Tényleg?
Még egy kicsi, és a langyos vizet is feltalálod!
(Amúgy genetikáról hallottál-e már?)
5/11 anonim válasza:
Èn is különbséget látok minden nép között, legyen az német, dán, angol, norvég, svéd, magyar, szerb, bosnyák, horváth, ukrán, lengyel, finn, lett, albán!!
Persze van hogy rosszúl találok, de általában jó lesz,
6/11 Antimod válasza:
"Hiába mondtam neki, hogy látom a két szememmel, hogy más népeknél másmilyen arcvonások jellemzők"
Simán fel lehet ismerni egy grúzt vagy egy macedónt, iszonyú karakteresek.
"nem hitte el, csak a dogmáit ismételgette."
Na ez ismerős...
7/11 anonim válasza:
Amúgy érdekes..például tőlem Ausztriában megkérdezték, hogy szlovák vagyok-e(persze németül)..:D Mert hogy olyan az egész arcszerkezetem, és főleg a zöld szemem. És ha évtizedekkel lejjebb megyünk a családfámon, tényleg szlovák vagyok, a nevem is(a kérdező nem tudta mi a nevem)..tényleg különbözőek vagyunk külsőleg is, mi, európaiak:)
8/11 anonim válasza:
Családom magyar, de vannak német és horvát őseink. Külföldön mindig valami másnak néznek. Ausztriában franciának, Lengyelországban orosznak meg hollandnak, Olaszországban már nem emlékszem, de erről ennyit xD
9/11 anonim válasza:
A keveredések miatt tényleg nehéz arc alapján belőni, hogy ki melyik néphez tartozik, de vannak tipikus, leginkább bizonyos népek között előforduló típusok.
10/11 anonim válasza:
10:42es vagyok. Meg az is érdekes volt mikor Ausztiában voltunk, hogy többször is mikor valakikről aztgondoltam, hogy biztos osztrákok vagy németek mert úgy néztek ki, kiderült hogy magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!