Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokszor a...

Miért van az, hogy sokszor a legnormálisabb dolgozót rúgják ki? És miért ilyen kétszínűek az emberek?

Figyelt kérdés

Példa:lányom volt ovijában megismerhettük a világ legaranyosabb óvónénijét.Tényleg szívvel-lélekkel bánt a gyermekekkel, igazán nagyszerű embert ismerhettünk meg a személyében.Aztán egyszer csak bejelentették szülőin, hogy felmondtak neki, hogy miért, arra nem kaptunk választ, de sok szülő egyből elkezdett nagy hangon kombinálni, hogy azért, mert ordibált a gyerekekkel, stb.Megkérdeztem a kislányomat, bántotta-e őket valaha ez az óvónéni, de a lányom azt mondta, soha nem ordibált, nagyon imádták a gyerekek.

Később, a lányom ovijában szinte szóról szóra ez történt egy rendkívül szimpatikus, szeretett tanítónénivel, aki a legrosszabb gyermeket is sajátjaként szerette.Bezzeg, amelyik megcibálta a diákokat, azt nem rúgták ki!

Persze erről a tanárnőről is elkezdtek gusztustalan pletykákat terjeszteni, amint megtudták, hogy felmondtak neki.

Ez csak két eset, de hosszasan sorolhatnám még a hasonló történeteket.

Kérdem, miért menesztik előszeretettel a rendes dolgozókat, jó embereket e munkahelyekről?És miért kell őket azonnal rosszindulatúan kibeszélni?

Aljas dolgok folynak a munkahelyeken és sajnos sokan vannak aljas emberek.

2012. jan. 1. 21:58
 1/5 A kérdező kommentje:

"Később, a lányom ovijában szinte szóról szóra ez történt egy rendkívül szimpatikus, szeretett tanítónénivel,"

*Később, a lányom iskolájában...

2012. jan. 1. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában az a divat, hogy akinek nincs narancsszínű pártkönyve, vagy nem isteníti a viktátort, repül. Lásd még a köztévés tömeges elbocsátásokat.
2012. jan. 1. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
De ez nem mostanában történt, hanem kb 6-8 éve.Persze, biztos mostanában is ugyanez megy a melóhelyeken, sőt, gondolom, csak romlott a helyzet.Vajon külföldön is ez van, vagy ez hungarikum?
2012. jan. 1. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre -sajnos tipikusan hungarikum. Nagyon sokszor nem azt nézik, hogy ki, mennyire alkalmas az általa betöltött munkakörre, hanem azt, hogy mennyire "fekszik jól" (néha a szó szoros értelmében is) a vezetőségnél, a rezsimnél, stb. :(
2012. jan. 1. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Én már arra is gondoltam, hogy talán irigy féltékenységből menesztik őket, mert nem tetszik a kollektívának, hogy annyian dicsérik szeretik őket.Ez is lehetséges?
2012. jan. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!