Ez engem is érdekelne. Magyarországot biztosíthatom, hogy ott sajnos biztos nincs...
2011. jan. 8. 17:43
2/13 anonim válasza:
Japánban úgy tudom, h nagyon fontos az udvariasság.
Az USÁ-ban lol.....tele van suttyókkal, ott ne számíts semmi jóra xD
2011. jan. 8. 17:43
3/13 anonim válasza:
Állítólag az USA-ban nincs, Németországban sincs. Ismerősöktől így hallottam. Angliáról vegyesek a vélemények, a többit nem tudom.
2011. jan. 8. 17:51
4/13 anonim válasza:
Németországban normális,legfeljebb a nagyvárosokban és a volt keleti zónában vannak gondok.
2011. jan. 8. 18:06
5/13 anonim válasza:
Spanyolországban az emberek nagyon udvariasak, segítőkészek.
2011. jan. 8. 19:12
6/13 anonim válasza:
Nekem a skandináv országokban tűnik a társadalom a legnormálisabbnak: kifejezetten jó a közbiztonság, az emberek mosolygósak, toleránsak, becsületesek. Magas az életszínvonal, viszont mégsem menőznek a legjobb autókkal. Gondolnak a jövőre is, rengeteg pénzt ölnek bele, hogy az országuk élhető maradjon, mindegyik ország 40-50 éven belül teljesen független lesz a fosszilis energiahordozóktól. Nem csökken a népesség, európai viszonylatban magas a születésszám, ezt viszont nem azzal oldották meg, hogy 3 évig gyest kapnak a nők, hanem arra ösztönzik őket, hogy minél hamarabb térjenek vissza a munkába, persze ott az apa is kiveszi a részét a gyereknevelésből, neki is kötelező 1 hónap gyesre mennie.
Nem azt mondom, hogy arrafelé kolbászból van a kerítés, de pl Magyarországgal összehasonlíthatatlan.
2011. jan. 8. 19:12
7/13 anonim válasza:
előző, a skandináv országokba senki nem akar költözni:D
2011. jan. 8. 19:14
8/13 anonim válasza:
az a szerencséjük:P
2011. jan. 8. 19:41
9/13 anonim válasza:
Nekem az eltoltott 1 honap utan azt mondom nektek Braziliaban nagyon osszeteartoak az emberek, fogalmuk sincs arrol mi az a depresszio,ha valaki bajban van segitenek neki,es nem bantanak meg senkit,jo az eletszinvonal,igaz hogy nem europa,de europai fizetesuk van es a leggazdagabb elovilaggal rendelkeznek, ami azt jelenti hogy csak kinyujtjak a kezuket barhol es leszakitanak egy gyumolcsoy a farol, szerintem a videki brazilia maga az eden, mindenki mosolyog es csaladszeretoek,emberszeretoek.Relativ minden ahogy az oreg Albert Einstein is megmondta de ezt igy nem lehet meghatarozni hogy hol a legjobb, de erdemes azokban a kulturakban kutatni amelyek tobb ezer evesek, hiszen megvan ennek az oka hogy egy tarsadalom hogy tud ilyen sok idelyig fenntmaradni!!!
2011. jan. 8. 21:16
10/13 A kérdező kommentje:
és Új-zéland?
eddig azt olvastam hogy szép táj, és kedves emberek vannak Új-zélandon :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!