Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy egy...

Szerintetek ciki, hogy egy buliba se hivtak meg és ezért otthon kell szilveszterezzek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 18:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek itthon ulni,csak nem hivtak meg buliba. :(((
2011. dec. 31. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Idővel hálát fogsz adni azért, hogy ezeket a perceket velük együtt töltötted. Hidd el nekem. Az ember így van programozva. Amíg elérhető valami, addig nem kell, miután pedig már nem, hiányozni fog.

És itt nem feltétlen a halálra vagy egyéb elszakadásra kell gondolni. Szilveszterezni, szilveszterezel még eleget, bulizni is bulizol még eleget. Viszont koránt sem biztos, hogy a szüleiddel. Nyilván, mikor már neked is családod lesz, vagyis legalább egy élettársad akkor vele leszel. Csak vele, esetleg együtt buliztok valahol vagy valamelyikőtök szüleivel lesztek, de együtt.

Szóval sose érezd cikinek az ilyeneket. Még 18 vagy akár húszon évesen se.

Ha meg arra gondoltál, hogy ciki-e hogy nem vagy senkinek sem olyan fontos, hogy buliba hívjon ezen a napon, nos erre is csak az a véleményem, hogy örülj neki. Lehet a buli rohadt gagyi lett volna és szét untad volna a burád. Így lehet otthon unatkoztál, de majd idővel megtérül.

2012. jan. 1. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
azért nem hivtak sehova mert 12 éves vagy. nem buliba valo. mi ilyenkor tesoimmal örültünk hogy éjfélig fennt lehettünk.
2012. jan. 1. 17:24
 14/14 Zedricht válasza:
Nem szeretnélek legyerekezni, de amikor 12 voltam nekem elég volt otthon maradni, tüzijátékozni, barátokkal dumálni.
2014. dec. 30. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!