Londonban valóban ilyen mesés az emberek élete?
Itt nyilatkozzák hogy foglalt házakban élnek.Abból keresik a pénzüket hogy az érdekes kinézetük miatt a turisták fényképeket csinálnak velük és ők ezért 1-2 fontot elkérnek.Na de ott olyan olcsó a ruha meg a hajfesték,hajlakk,bőrkabátok stb hogy a fényképezkedésből is futja rá ?
Gondolkoztam rajta hogy én is elmennék ilyennek Londonba
egyszer már tett fel valaki ilyen kérdést..sőt be is linkelt egy oldalt azt hiszem ugyanez volt vagy más..mind1
??!
"Imádom az életemet: már csak egy kis kokain meg pénz tehetné jobbá. De az soha sincs"
Szerinted ez meses??
Pláne, hogy majdnem 4 éves cikkről van szó...
Azért ha kiderítenéd, hogy ezek a jóvágású fiatalemberek mit kezdtek azóta az életükkel, ne tartsd meg magadnak! :D
Atya. Úr. Isten.
ennyi a véleményem...
Utolsó
Nem hiszek Istenben sem az úrban sem az atyában!
Nem szokásom Origot olvasni, de most rákattintottam, és megnéztem a képeket, de olvasni nem olvastam.
Szerintem ilyesmi még Budapesten is simán elképzelhető lenne, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!