Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki lesz otthon ma este?

Ki lesz otthon ma este?

Figyelt kérdés
Remélem nem csak én leszek egyedül itthon:D
2011. dec. 31. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jelen! Mi sem megyünk sehová.
2011. dec. 31. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
de uncsik vagytok...
2011. dec. 31. 14:39
 13/21 anonim válasza:
Én is itthon leszek:)
2011. dec. 31. 14:40
 14/21 anonim ***** válasza:
vizsgára tanulok, szóval én is maradok :P
2011. dec. 31. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Én itthon leszek szerintem. A férjem megy ma dolgozni bár napokig kértem, hogy ne tegye meg, dehát mindegy.

Barátnőmék kérték, hogy menjek át többször is nincsen kedvem. Őszintén megmondom, hogy a férjem már eléggé elcseszte a szilveszteri hangulatomat. MÉg ami volt is az a kevés is elment. Most indult el itthonrol, felöltözött és kérte, hogy menjek ki és köszönjek el tőle. Mire mondtam, hogy korábban is bejöhettél volna elköszönni... Azt mondta a cipő már rajtam van... Én nem adtam neki puszit, csak annyit mondtam neki hogy szia. Semmi mást. A boldog uj évhez már nem volt kedvem. Nem azon mult volna, hogy kirugják-e vagy sem.

2011. dec. 31. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is itthon leszek. Lett volna program, de nagyon lebetegedtem, még utazni sem tudtam volna (messzire kellett volna menni, de ez nem érdekelt, mert legjobb bnőmről van szó). Ja egyébként sosem szoktam beteg lenni évközbe vagy ilyesmi, csak most amikor tényleg különleges lett volna a szilveszterem :(

Mindenesetre remélem azért te jól szórakozol (én megpróbálok ellenni), majd gondolok rád/rátok és remélem mindenki jól fogja érezni magát az év utolsó napján!

2011. dec. 31. 15:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Előző, nekem az anyám cseszte el a szilveszteri hangulatomat, azt a keveset is, ami van. Depressziós és a hülyesége eluralkodott rajta, úgy felhúzott, hogy bőgtem. Idén itthon töltöm, pedig szívesen elmentem volna valahová, na mindegy, majd jövőre.
2011. dec. 31. 15:50
 18/21 anonim ***** válasza:
14:44-es, tehát a korábbinak szántam.
2011. dec. 31. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Jelen, én se megyek sehova, párom is marad velem.

Nemrég gyógyultam fel, egy jó 5 napig tartó, 39 - majdnem 40 fokos lázas fekvő betegségből, örülök, hogy életben maradtam, nem mozdulok ki még, nehogy visszaessek.

22/L

2011. dec. 31. 17:15
 20/21 anonim ***** válasza:

17.15

Te legalább olyan szempontbol szerencsés vagy, hogy a párod veled van. Nekem a férjem nincsen velemidén ujévkor, és nem értem miért ment el inkább dolgozni. Lehet, hogy a 2012. év a házasságunk egyik nagy válsága lesz, dehát majd meglátjuk mit ad.Utánam szolonak, sajnálom hogy összevesztél az anyukáddal, de legalább ő otthon van veled.Még aludni sem tudok, mert már erre a fránya petárdára keltem fel 2x. Ahhoz képest, hogy tiltott...

Hát látom ahogy magamat, most amit irtam sajnáltatásban első osztályzatot érnék el, de ugy érzem összeszedem magam és átmegyek barátnőmhöz, már ma 2x hívott át.

2011. dec. 31. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!