Nem nagyképűség?
Figyelt kérdés
bocsi,nem család,hanem ismerősök.elég komolytalan dolog.szóval vannak ismerőseim akik irigyelnek bizonyos dolog miatt,vagyis mondták hogy ők is úgy elmennének oda,méghozzá Ungvárra,Kárpátaljára,csak há nincs asszem útlevelük se,és hát amúgy se mennek és néha mondja az egyik hogy ő is elmenne:)gondolom irigyel is engem kicsit mivel én már rengetegszer voltam,sőt,remélem még megyek,viszont ő nem.és másvalaki azt mondja hogy nyugodtan büszkélkedjek neki el hogy én már csomót voltam stb.de nem lenne fura?és ők amúgy is önteltek,mintha tökéletesek lennének,meg minden,csak ezt az egy dolgot leszámítva nem.akkor nem lenne nagyképésűg amit az ismerősöm mondott?és ha nem,akkor hogyan hangsúlyozzam ezt ki nekik?nem feltétlenül szavakkal.tudom hogy komolytalan kérdés a többihez képest,bocsi,de már télleg érdekel a véleményetek.2011. dec. 30. 19:50
11/17 anonim válasza:
1) Mondatot nagy betűvel kezdünk
2) Pont után nyomhatnál egy közt is
3) Tanulj meg tagolni, mert úgy egybefolyt amit írtál, hogy a végére belefájdult a fejem
4) Fogalmazni is megtanulhatnál
Vagy nem ez volt a kérdés?
12/17 anonim válasza:
Miről érdekel a véleményünk? Tényleg tanulj meg fogalmazni!
13/17 A kérdező kommentje:
igazad van.bocsi.szóval arról,hogy nem lenne-e nagykéspűség.meg arról is hogy ha nem akkor ezt csak meg meg kell mondani,?hogy én már jártam ott.
2011. dec. 30. 22:40
14/17 anonim válasza:
Basszus, akkor még egyszer:
A dicsekvés egy elég gusztustalan dolog. Örülni valaminek normális, DE teljesen más, mint valakinek az orra alá dörgölni valamit azzal a szándékkal, hogy irigykedjen rád.
Másrészt: Ungvár??? Az nem a tetves Hold, oda BÁRKI elmehet.
Miért vagy te 14 évesen ilyen buta?
15/17 anonim válasza:
Én meg évente kétszer New Yorkba járok ez nagyképűség?:D:D
17/17 anonim válasza:
na basszus,én meg itt élek Ungváron,hú de menő vagyok,de jó nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!