Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Látta tegnap valaki a Határ...

Látta tegnap valaki a Határ úton ezt a férfit?

Figyelt kérdés

Tegnap délután 13:35 perc körül a metró felé sétált, a 66-os busz megállójánál sétált el. Olyan volt, mintha összeverték volna. Szakadt ruha volt rajta és az egész arca véres volt. Sokan röhögtek rajta, már arra gondoltam, hogy valami vicc, csak én nem látom messziről, hogy csak festék van rajta...

Tudja valaki, hogy mi volt ez? Kamu volt?

2011. dec. 30. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Na jó válaszolók azért nem feltétlenül kell a ló túlsó oldalára esni, hogy "Jaj szegény biztos egy nagyon jó belsővel rendelkező ember..." Jól tetted hogy nem mentél oda, lehet részeg volt, vagy agresszív, ki tudja mit szólt volna ha odamész hozzá?

Nálunk a környéken kb 1 éve rendszeresen kószált a buszmegállónál egy pasas. Rosszul öltözött volt, piszkos, büdös. Gusztustalanul stírölte a nőket/lányokat, kb minden nőneműt. Én nagyon féltem ha már megláttam. Egyszer egy nagy véres seb volt az arcán, meg a ruhája is is véres volt, de be is volt állva nagyon. (Amúgy legtöbbször vagy sörös üveg volt nála, vagy egy zacskóból szívott "valamit" volt hogy kiugrott az autók közé annyira kába volt, meg egy faágnak elkezdett beszélni).

Na és egyik alkalommal ugye láttam hogy valaki nagyon megverte, mert sebes volt. Aztán rá 1-2 nappal az egyik barátnőm várakozott abban a buszmegállóban, és valaki megragadta hátulról és bántani akarta. Szerencséjére arra ment egy házaspár így ahogy kiabált odamentek segíteni neki, de a pasas elszaladt. Kihívták a rendőröket (habár akkor már mindegy volt mert elszaladt) és csak annyi ismertető jegyet tudott róla mondani hogy egy véres seb volt az arcán, és rosszul öltözött volt...Szóval ki tudja milyen ember volt akit te láttál?

2011. dec. 30. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!