Pizzát eszek es Nirvánát hallgatok, sőt, meggyújtottam egy füstölőt is. Délután elmentem sörözni, és szilveszterre is bevásároltam. Elítélsz? 16/L
huu, roppant halas vagyok, meg soha nem kaptam 8nal tobb valaszt egyetlen kerdesemre sem az oldalon - egyreszt ezert tettem fel ezt. masreszt tenyleg kivancsi voltam, milyen aranyban kapok negativ kritikat, amiert 16/L letemre soroztem. a Nirvana es a fustolo csak azert kerult bele a kerdesbe, mert olyan idilli volt a kornyezet, hogy gondoltam megosztom masokkal is.
viszont komolyan hianyolom, hogy ezidaig senki nem ajanlgatott helyesirasi szotarat (talan epp ezert kezdem kisbetuvel a mondatokat) (:
udvozletet kuldi egy teljesen atlagos, punkokat es a black metalt nem megveto, am nem is fanatikusan koveto, NEM allandoan fekete ruhaban maszkalo europai tinedzser (:
Kimaradt, hogy balkezes vagy...
Lehet tényleg nem tenne rosszat a Magyar Helyesírás Szabályai és a Kis Magyar Nyelvtan c. kiadványok olvasgatása. Átlagos európai tinédzserként gondolom tudsz olyan sebességgel gépelni, hogy fel sem tűnne az a fél másodperces mozdulat, hogy minden mondat elején odanyúlsz a "shift" gombhoz. Nem előnyös az ilyesmiket megszokni, mert pl. az érettségin pontlevonás jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!