Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pizzát eszek es Nirvánát...

Pizzát eszek es Nirvánát hallgatok, sőt, meggyújtottam egy füstölőt is. Délután elmentem sörözni, és szilveszterre is bevásároltam. Elítélsz? 16/L

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 18:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Palacsintát ettem, Madcont hallgatok per pill.,cigizek és sörözök,elítélsz? :) 30N
2011. dec. 30. 00:27
 22/28 A kérdező kommentje:

huu, roppant halas vagyok, meg soha nem kaptam 8nal tobb valaszt egyetlen kerdesemre sem az oldalon - egyreszt ezert tettem fel ezt. masreszt tenyleg kivancsi voltam, milyen aranyban kapok negativ kritikat, amiert 16/L letemre soroztem. a Nirvana es a fustolo csak azert kerult bele a kerdesbe, mert olyan idilli volt a kornyezet, hogy gondoltam megosztom masokkal is.

viszont komolyan hianyolom, hogy ezidaig senki nem ajanlgatott helyesirasi szotarat (talan epp ezert kezdem kisbetuvel a mondatokat) (:

udvozletet kuldi egy teljesen atlagos, punkokat es a black metalt nem megveto, am nem is fanatikusan koveto, NEM allandoan fekete ruhaban maszkalo europai tinedzser (:

2011. dec. 30. 20:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Úristen,mi az,hogy pizzát eszel,hogy mered?
2012. jan. 13. 20:09
 24/28 anonim ***** válasza:

Kimaradt, hogy balkezes vagy...

Lehet tényleg nem tenne rosszat a Magyar Helyesírás Szabályai és a Kis Magyar Nyelvtan c. kiadványok olvasgatása. Átlagos európai tinédzserként gondolom tudsz olyan sebességgel gépelni, hogy fel sem tűnne az a fél másodperces mozdulat, hogy minden mondat elején odanyúlsz a "shift" gombhoz. Nem előnyös az ilyesmiket megszokni, mert pl. az érettségin pontlevonás jár érte.

2012. jan. 14. 23:56
 25/28 A kérdező kommentje:
igaz, érettségin minden bizonnyal rengetegszer kell használnom a shift gombot..elvégre kézzel kell írni. (:
2012. jan. 15. 13:07
 26/28 anonim ***** válasza:
A lényegét értetted...
2012. jan. 15. 15:32
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért na... Engem eléggé bosszantanak a helyesírási hibák, de neten a kisbetűs mondatkezdés tényleg nem számít ordító hibának.
2012. jan. 17. 08:58
 28/28 anonim válasza:
I LOVE YOU NIRVANA *.= ^.^
2013. ápr. 19. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!