Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy a...

Miért érzem úgy, hogy a csoporttársaim direkt belémkötnek?

Figyelt kérdés

Sajnos gyakran egyesek megjegyzést tesznek rám, úgy csinálnak, mintha barátok lennénk, utána pedig besértődik valamin, neki áll feljebb, a másik emailen zaklatott, hogy legyek a szeretője, persze később letagadta, aztán a másik a divatos ruhám alapján szólt meg, hogy úgy nézek ki, mint aki nem tiszta életet él, és mint aki bulizós körökhöz tartozik...ezek mind hazugságok! Évek óta nem járok szórakozni, és nem is hordok kihívó ruhákat. Egy levelező mesterképzésre, nem kell kosztümbe bejárni...

Nem értem, miért érzem azt, hogy itt a csoportban mindenki csak egymást akarja kirakni, hogy minél kevesebbnek sikerüljön elvégezni?

Én sok jegyzetet a köremailekben elküldök a többieknek, erre is azt kaptam, hogy én ezért hálát várok...ezt az a pasi írta, aki középkorú, és emailen zaklatott, mert ő irányítja ezt a köremialt, régebben azzal is próbált fenyegetni, hogy kizár a köremailből...ez az ételmiségi közeg??? Nem értem miért ilyenek, és hogyan lehet kibírni ilyen emberek között még fél évet..mert csak sértegetnek, lenéznek, mert nincs munkahelyem, de erről nem tehetek, mert elég nehéz mostanában elhelyezkedni.. annyira képmutató, és szívtelen emberek!

Arra számítottam barátokat találok, de nem inább olyanok mint az ellenségek!

Miért van ez így? Én csinálok valamit rosszul? Vagy ilyenek az emberek?

2011. dec. 28. 01:29
 1/3 anonim válasza:

Te is tudod hogy ilyenek az emberek.

Különben meg biztos szép vagy,ezért zaklatnak, és ugye már meg is oldottuk miért szemetek veled a lányok is: irigység.

Nyugi biztos találsz valamilyen munkát!

különben legyél mindenkivel kedves,lehet hogy az a típus vagy aki nem is veszi észre ha megbánt vkit.

Néha dicsérd meg a többieket egy olyan dologban amiben te jó vagy pl. öltözködés, agy bármi más, akkor egy idő után biztos kedvesebbek lesznek veled.

Ha meg nem akkor ez van támaszkodj a barátaidra meg a családodra és viseld el őket.

Ja és sose akadj ki látványosan.

2011. dec. 28. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek. :-( Én is átéltem hasonló dolgokat. Főiskola levelező képzésén tanulok, szinte minden előadásra be tudok menni, mert jelenleg nem dolgozok. Az első két félévben még szívesen elküldtem a saját jegyzeteimet, szinte az összes kötelező irodalom megvan pdf formában, ezeket is továbbküldtem, feltöltöttem a közös mail címre. Nem vártam cserébe semmit, de azért egy köszönöm néha jól esett volna. Aztán az én csoporttársaim is elkezdték a furkálódást, sokszor kritizálták a jegyzeteimet olyanok, akik bent sem voltak az órán. Még azt is kritizálták, amikor a feltöltött 500 oldalas könyvből hiányzott 2(!!) oldal. Mintha azon a 2 oldalon múlt volna a kettesük. :-) Idén én is változtattam a hozzáállásomon, nem küldök senkinek semmit, mindenki oldja meg ahogy akarja. Persze most én lettem az irigy dög, aki sajnálja a jegyzeteit. :-( Szerencsére találkoztam 3 hasonló gondolkodású lánnyal, akik hasonlóan jártak mint én. Egymást segítjük szükség esetén, de mást nem.

Neked is azt tudom tanácsolni, hogy keress 1-2 embert, akik hasonlóak hozzád. Úgy könnyebb lesz. :-)

2011. dec. 28. 11:36
 3/3 A kérdező kommentje:

De nem értem, mit lehet rajtam irigyelni.. egy fiú csoporttársam pl. mit irigyelne... ?

Egyszerűen nem értem..így akkor sosem lehet barátokat találni...

2011. dec. 29. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!