A facebook honnan a ****ból tudja kik az egyetemi csoporttársaim?!
Ma regisztráltam be, és direkt nem írtam be melyik suliba járok, nem jelöltem be egy csoporttársamat se, és olyat sem, akik az ő ismerőseik, és erre dobja ki nekem egymás után lehetséges ismerősnek a csoporttársakat, amikor egy ismerősömnek sem az ismerősei! 8 ismerősöm van per pill és ráadásul mind a 8 másik városban lakik, mint ahol az egyetem van.
Honnan a f@szból tudja a facebook melyik suliba járok?!
Úgy felb@sztam magam mindjárt letörlöm vagy deaktiválom az egészet direkt ezért nem akartam regelni mert utálom ha lenyomozható vagyok..
a kur.va anyját XD
köszi
Off:
Lenyomozható vagy?!
Na ne röhögtess!
Egy profi a webkameráddal még azt is megmondja, hogy mikor van rajtad kék alsógatya, nem kell ahhoz f@szbúk...
Ha akarnak, megtalálnak a szervek, vagy egyéb csúnya bácsik, szóval, be happy, és törődj bele, hogy biza már a net sokat tud rólad.
On:
Javaslom a Facebooknak való e-mail írást, hogy azonnal töröljenek. Kapcsolat menü.
G.
Hogy férne már hozzá a facebook a címlistájához??? Létezik ugyan a Friend Finder, de azt külön kell kérni. Úgy gondolnak erre sokan, mint valami fekete mágia, pedig nem nagy dolog. Pl.: amikor regisztráltak a barátaid, ők használták a Friend Findert. Ekkor a címlistájukat megosztották a facebookkal. Te regisztráltál később, erre a facebook megtalálta a te emailedet más emberek címlistájában. Következtetés: a két embernek valami köze lehet egymáshoz, talán ismerik egymást. Ez a legegyszerűbb példa, de sok egyéb trükkel próbálja meg feltérképezni a facebook a kapcsolatokat.
Geniuseus: kicsit sok volt az akciófilm, nem? Senkinek nem újdonság, hogy mindent naplóznak az ISP-k és a mobilszolgáltatók, mert a törvény előírja, pont azért, hogy meg lehessen találni bárkit.
A facebook, de akárki más is csak annyit tud meg a netről valakiről, amennyit az illető megosztott magáról.
@23:05
Nem volt sok semmilyen film. Amiket leírtam azok tények, persze lehet kekeckedni, hogy így-úgy, de attól még tények.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!