Miért unatkozik ennyi mindenki karácsonykor? :D
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 20:16
21/24 anonim válasza:
Én is unatkozom. Mit lehet ilyenkor csinálni egyedül? Elvégre ez egy családi ünnep.
22/24 anonim válasza:
én megnézem a Reszkessetek betörők 1-2 :D máris ütve az unalom,meg van itthon vmi pia,benyomom mellé,és tádám már nem unatkozok :D:D:D
23/24 anonim válasza:
Érdekes, én nem unatkoztam egy percet se tegnap este. Ajándékozás, vacsi, aztán beszélgettünk, társasoztunk, kb. éjfélig szórakoztunk ezekkel, eszembe sem jutott gépet kapcsolni.
Szerintem akik unatkoznak azoknak vagy nincs családjuk, vagy nem tartják a kapcsolatot, vagy nincs megfelelő kapcsolat közöttük, vagy egyszerűen tényleg nincs miről beszélgetniük egymásról, még ha együtt is vannak.
24/24 anonim válasza:
12:37: Igen. Az egyiket alá lehet húzni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!