Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert van az, h barmilyen...

Miert van az, h barmilyen tevekenyseget nezunk mindenben a ferfiak a jobbak?

Figyelt kérdés

Fozes, himzes, divattervezes, sportok, autovezetes, kutatas stb.

Legjobb szakacsok ferfiak es igy tovabb.

2011. dec. 23. 09:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Azért nem most lettek emancipálva, hogy nem tudták volna behozni a lemaradást... Talán kevésbé motiváltak a legjobbnak levésben. És az is butaság, hogy a férfiak csak néhány dologhoz értenek igazán. Ismerőseim között a férfiak legtöbbje nagyon sok mindenhez ért elég magas fokon. Ők a problémamegoldók a családban. Így a feleség/barátnő nincs rákényszerülve, hogy mindenhez értsen.
2011. dec. 23. 11:44
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Pedig igaz, hogy a férfiak egy dologhoz jobban értenek, míg a nők több dologhoz is.

Pszichológia (tanulmányokon alapszik, kapj elő egy könyvet, ami a férfiakról és nőkről szól, mert mások vagyunk sok mindenben), a férfiaknak egy síkon működik az agyuk (ez nem sértés, tény), a nőknek meg több vágányon futnak dolgok, ezért is van, hogy míg a nő telefonál, közben pakol, süt, főz, rádiót hallgat (pl.) és nem zavarodik bele

Persze kivételek mindig vannak, de a nagy többségre igaz!

2011. dec. 23. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. És ez igaz a tanulásra is.
2011. dec. 23. 15:04
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Amiről te beszélsz, az a figyelemmegosztás és nem a "dolgokhoz értés". Te kapj elő egy KOMOLY könyvet, amiben leírják, hogy ez a dolog nem úgy van, hogy a nők képesek rá, a férfiak nem. A nők valóban jobban meg tudják osztani a figyelmet, de erre a férfiak is képesek valamennyire.

És az is tény, hogy ez a képesség tanulható. Voltak is kuttatások ezirányban.

2011. dec. 23. 15:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Így igaz, te a figyelemmegosztasról beszélsz.
2011. dec. 23. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz,mert én.pl nem tudok autót vezetni,hímezni,a divatot meg lesz...rom!:)

30/F

2011. dec. 23. 16:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, figyelem megosztás, na de ha több mindent tanul valaki, pláne, ha férfi, akkor csak egy dologból lesz kiemelkedő, mert a figyelme arra koncentrálódik. Értelmesebben is le van írva ez a könyveimben, a lényeg az, hogy igaz az a dolog, hogy a férfiak inkább kevesebb dologban erősebbek, mint a nők...
2011. dec. 23. 16:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Kevered a dolgokat. A figyelemmegosztás az egyszerre végzett dolgokra való figyelést és reagálást jelenti. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki hány dologban jó, illetve kiemelkedő. Ez nem hozható párhuzamba a nemekkel. Egyaránt ismerek férfiakat is meg nőket is, akik nagyon sok mindenben jók (és nem mondanám, hogy bármely nemnél ez jobban jellemző).
2011. dec. 23. 16:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát, én speciel a figyelemmegosztásban nem vagyok jó, pedig nő vagyok!:-)
2011. dec. 23. 16:38
 20/23 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, h csak egy valamibol lesz kituno.

Masik meg,h most nem a tanulasrol van szo mint folyamatrol.

Szal en nem tudom miert hozod ezt fel.

Ennyi erovel felhozhatnad a reflexeket vagy az emlekezokepesseget.

2011. dec. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!