Igaz hogy a lányok érettebbek mint a vele egyidős fiúk?
Egyáltalán nem igaz. Ennek semmi köze a valósághoz. Mert a valóságban a lányok ugyanolyan érettek, mint a velük egyidős fiúk. Külsőleg sem kezdenek hamarabb érni a lányok.
Ha megnézel egy gimis első osztályt, akkor egyértelműen látszik, hogy ugyanolyan érettek. Ugyanakkor kezdik el a kamasz baromságokat.
10:52
A testmagasság a legrosszabb példa a te állításodra. Viszont arra, hogy a lányok ugyanakkor érnek, mint a fiúk, ezt a testmagasság is jól példázza: a fiúk és a lányok egyformán növekednek, de a lányok nem nőnek magasra, ezért hamarabb megállnak a növésben, vagyis hamarabb elérik a végleges magasságukat. A fiúk magasabbra nőnek, ami értelem szerűen tovább tart, ezért később érik el a végleges magasságukat.
10:58
"Viszont általában nálunk idősebb párt választunk"
Ez is egy jó bizonyíték az éretlen lányok gondolkodásmódjára. Sokan azért választanak idősebb párt, hogy fel tudjanak vágni vele a barátnőik előtt, van pénze, stb.
Az a lány, aki érett és komolyan szerelmes, az nem tesz olyan kikötéseket, hogy csak idősebb legyen a párja.
10:59
Nagyon nagy baromságot írtál. Ráadásul magadból indultál ki.
Az, hogy a lányok babáznak, a fiúk meg kommandósat játszanak, az nem érettség kérdése! Az meg hogy ki várja a középiskolát, az egyéni kérdés.
12:27
Testileg sem fejlődnek hamarabb a lányok. Ugyanakkor érik el a pubertáskort, mint amikor a fiúk.
Ugyan mik azok a női jegyek, amiket te már látsz?
21:31
Ez alátámasztja amit írtam.
Oké, én viszont nem olvastam, amit írtál bocsi, csak láttam, hogy kérdeztél. :)
Ebben benne van, hogy a lányok nemi érése korábban kezdődik, ez nem a testmagasságra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!