Igaz hogy a lányok érettebbek mint a vele egyidős fiúk?
Attól függ mely életkorról beszélünk.
Ha megnézel egy gimi első osztályt, akkor egyértelműen érettebbek lesznek a lányok. Ezt ne úgy értsd, hogy értelmesebbek. Hamarabb követik el a kamasz baromságokat, hamarabb fognak először rágyújtani, stb. A fiúk később. De ez felnőtt korban már nem így van.
Egyik szülész barátom szerint ha a koraszülött lány volt, akkor sokkal jobbak voltak az esélyei, szóval ez is ezt igazolja. (Persze ez nem mostani szülésre vonatkozik, hanem 35-40 évvel ezelőtt).
Szóval ezt nem olyan látványosan kell elképzelni.
Ja és külsőleg is hamarabb kezdenek érni.
A testmagasság a legjobb példa. A lányok nőnek először nagyot, sokkal hamarabb, mint a fiúk, utána fél év és a fiúk a magasabbak.
Ez ilyen :)
De ez nem a korán érés miatt van, hanem a sok szemét miatt, amit némelyik nő magára ken. Azzal öregítik magukat a legtöbben, hogy fiatalabbnak akarnak látszani.
Egyébként van igazság abban is, amit te mondtál. A férfi 50 évesen is gyönyörű tud lenni, de egy nő már sokkal kevesebb eséllyel. Persze van kivétel.
Viszont általában nálunk idősebb párt választunk :)
Hát, ez általában igaz :D De én soha nem babáztam :D Ami azt illeti kommandósat játszottam a szomszéd srácokkal. Jó is voltam benne, engem nehéz volt eltalálni :D
Mondjuk nem is akarok gyereket, sosem volt ez vágyam, engem ilyennek dobott a gép :) De ettől még ugyanúgy igaz volt rám a többi, a testi fejlődésbeli dolgok, a kamaszlázadás, stb.
Hát, vagy csak mániás.
Van, aki gyűjti a babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!