Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolom, hogy a...

Zenon kérdése:

Csak én gondolom, hogy a 90'-es évek eleje, első fele nagyon szép korszak volt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,mintha sokkal kevesebb lenne a világ,mint régen.

Felgyorsult,ugyanakkor valami varázs kiveszett belőle.

Az emberek sokkal boldogtalanabbak és elégedetlenebbek az életükkel,más a mentalitás,mások az életről alkotott elveik.

Mintha nem is ugyanazon a Földön lennénk.

2011. dec. 22. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább a 80as évekre szavazok. 90es évek elejéről az észombész(ace of base) meg a ratyi sulidiszkó jut eszembe.
2011. dec. 22. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a 90'-es évek jelentenek a legtöbbet. Talán mert akkor voltam gyerek... De a 80'-as évek végének filmjei, zenéi (amik a 90'-es években már klasszikusnak számítottak) is nagyon tetszenek. Olyan 2000 után már én is valahogy fakóbbnak érzem a világot.
2011. dec. 22. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A világ "fakulása" nem évszámtól függ, hanem ahogy idősödsz, máshogy látod a világot, már nem lehetsz az a gondatlan gyerek, tinédzser. 15-20 év múlva ugyanezt fogják írni a mostani korról :)
2011. dec. 22. 02:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak te látod így,de szerintem a 80-as évek volt a király!:)
2011. dec. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!