Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen hasznos tevékenységeket...

Milyen hasznos tevékenységeket javasoltok sz. Gép előtt való ülés kiváltására?

Figyelt kérdés

Sportolok majdnem minden nap, tanulok is, de most a szünetben így is további rengeteg szabadidőm marad. Nem akarok sokat gép előtt ülni. Nincs semmi ötletem hasznos időtöltésre, a gép viszont idevonz és hajlamos vagyok úgy órákat előtte tölteni, hogy észre sem veszem.

Bármilyen időtöltést mondhattok, amihez nem kell pénz(hehe), lehet itthon végezhető vagy outdoor, sport vagy szellemi. Különösen annak örülnék, ahol embereket is meg lehet ismerni, a korosztályommal sajna nem nagyon vagyok egy hullámhosszon.

16/f

2011. dec. 20. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Falun laksz,vagy városon?

Nézz körül a helyi művelődési házban/központban,hogy milyen kulturális programok vannak,esetleg érdeklődj,miben tudnál segíteni.

Én pl. tudom,hogy február 1-től munkanélküli leszek,és már elígérkeztem egy filmes alapítványnak,hogy amíg nem lesz állásom,addig önkénteskedek.

De elmehetsz futni(ahhoz nem kell semmi),ha van lehetőséged,akkor focizni(csak labda kell),vagy akármilyen,kevés felszerelést igénylő sportot is űzhetsz.

2011. dec. 20. 23:02
 2/8 A kérdező kommentje:
pesti vagyok, elfelejtettem írni
2011. dec. 20. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
olvasás. Keress olyan témát ami érdekel, művelődsz, kikapcsolódsz. Lehetőleg könyv formában és ne neten. Hidd el nem rossz dolog. Vagy ami hasznos, pl segíts otthon a takarításban, főzésben bármiben.
2011. dec. 20. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
ha mar ugyis a gep elott ulsz inkabb probald meg hasznosan eltolteni az idot. Tanulj meg programozni:)
2011. dec. 20. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj úszni, vagy kirándulni a hegyekbe. Olvass. Játssz egy hangszeren.

Ha nem programozásra használod a gépet, vagy egyéb munkára (pl. cikkek írása), akkor kb. minden hasznosabb időtöltés, mint a számítógép előtt ülni.

2011. dec. 20. 23:37
 6/8 anonim válasza:
100%
Vagy ha szereted a kutyákat, keress egy közeli menhelyt, és vidd el sétálni a kutyusokat:) Nagyon hálásak tudnak lenni:) Üdv!
2011. dec. 20. 23:46
 7/8 anonim válasza:

próbáld ki magad egy számodra új területen. pl új sport: vizilabda, kungfu, bármi.

olvass.

nézz értelmes filmeket.

járj el kerekasztal beszélgetésekre, ezek ált. ingyenesek

menj el diákmunkára.

2011. dec. 21. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Gép előtt sakkozás, gép előtt kocogás, gép előtt olvasás. Akár barkácsolhatsz is a gép előtt, csak kárt ne tegyél benne!
2011. dec. 21. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!