Miért nézi összes vásárlóját potenciális tolvajnak a Roni Abc, a tükör borítású plafonban?
Nem ismerem ezt az abc-t, de általánosságban van véleményem:
Minden cég kínlódik az eltűnt árukkal.Ki úgy veszi fel a kesztyűt, hogy több őrt alkalmaz, ki úgy, hogy tükröket a plafonra.
Nem tudnám megmondani melyik a gazdaságosabb, majd az idő eldönti.
Innen a szobából úgy gondolnám, a tükörbe nézés nem lesz hatásos, hiszen az eladóknak bőven van más dolguk, mint a tükröt bámulni- ez inkább elrettentő példának lenne szerintem, bár ha nagyon irritáló, akkor a vásárlók is el fogják kerülni. Senki nem szereti kényelmetlenül érezni magát egy boltban, hogy végig őt nézik. . .
Ne félj,mindenki magából indul ki...
Ezt az áruházra értettem.
Kedves Kérdező.
Én Roniban dolgozom. Nem, nyaki fájdalmaink nincsenek. A tükrök nem azért vannak mert mindenkit tolvajnak nézne a vezetőség, hanem a dolgozok munkáját könnyítik meg. Persze figyelni is kell, de kinek nem inge ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!