Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te hozzájárulnál ehhez?

Te hozzájárulnál ehhez?

Figyelt kérdés
Játékokat /újak/ tervezek adni 42 szellemileg sérült, halmozottan hátrányos gyermeknek az óvódás korútól a 14 évesig. Azt kérték a pedagógusok, adjam oda, mert jótékony célú eladást terveznek, vagyis a befolyt pénzt jótékony célra fordítják. Ehhez nem járulok hozzá. Azt szeretném, ha minden gyerek kapna egy játékot, ami csak az övé lenne, aminek igazán tudna örülni.
2011. dec. 15. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Aztán se pénz, se játék...

2011. dec. 15. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valahol meg tudlak érteni. A játékokat kevésbé tudnák ellopni mint a pénzt...

Rendszerint az ilyen befolyt összegek nagy része nem jut el azokhoz akiknek szükségük lenne rá. :(

A gyerekek meg remek ürügy a nagyüzemi tarháláshoz.

Én nem sajnálnám a pénzt de mindíg akad egy sz@rházi aki magának akarja a pénzt. Az ilyen azt kivánom költse gyógyszerre..

Valahol egyetértek veled. Olyat kéne szerezni a rászorulóknak amit nem lehet eladni. De kreatívak a ganély emberek mert pl az élelmiszert is el tudják adni a rászorulók elől hogy senki nem is tudott rólla hogy kaptak.. Ilyesmi megesik errefelé. ez magyarország...

2011. dec. 16. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így döntöttél, és nem okozol vele problémát (például 44-en vannak a közösségben, akkor kettő rosszul fogja magát érezni - ilyesmikre gondolok), akkor tedd ezt. Lehet jótékony célú gyűjtés is, az egy másik eset, te nem azt választottad és kész.
2011. dec. 16. 08:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó úton vagyok, vihetem a játékokat. Személyesen adhatom át a gyerekeknek. Rettenetes helyzetben lévő gyerekekeről van szó, én mégis azt remélem, hogy az élménytől /gyerekek öröme/feltöltődöm.
2011. dec. 16. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szép tőled.

Jól teszed hogy személyesen az ő kezükbe adod, különben lehet soha nem kapnák meg.

Gratulálok, igazán tiszteletre és elismerése méltó amit teszel.

Hála neked nagyon szép karácsonyuk lesz.

2011. dec. 16. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó! Még nem voltam ennyire beteg gyerekek között de remélem kibírom sírás nélkül. Állítólag még az értéket sem képesek felfogni, vagyis teljesen mindegy nekik, mit kapnak. A játékok 380 és 980 ft.között vannak darabonként, de ez nem is igazán fontos. Én nekik szántam.
2011. dec. 16. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Mégsem én viszem. Karácsonyi ünnepség lesz, kint lesz a helyi TV, újságíró. Szeretnék a háttérben maradni, ezért még a nevemet sem engedem megemlíteni. Ma este elvitte tőlem egy ottani dolgozó; holnap kiosszák.
2011. dec. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!