Milyen egy magyar nő élete, egy arab férfi mellett?
Szerintem ez emberfüggő. Mármint ha úgy érzed, hogy szeret, megtenne érted mindent és te is szereted, nem értem mi a gond.
Ráadásul Magyarországon éltek, nem kényszerít máshova..
Én sok arabot ismerek barátként, nagyon kedvesek és figyelmesek (persze ven ennek az ellentéte is); de olyan ismerősöm is van, aki egy arabhoz ment férjhez, van 2 gyerekük (általános iskolások) és boldogok.
Csak az a baj, hogy későn jár haza? Én is már több éve élek együtt az élettársammal, aki szintén nem európai, ő is néha az éjszaka közepén jön csak haza, mert dolga van, de engem ez nem zavar.. filmet nézek, csinálom a dolgomat, megvárom míg hazajön.:)
Amugy ha más gondod is van, pl. kényszernek érzed ha vele vagy, vagy más gondod van akkor más a helyzet.
De egy kapcsolat jövője a két emberen mulik, akik benne élnek, nem pedig a sztereotipiákon.
Ha van kedved beszélgetni, írhatsz nekem privátba is.
Szio..
Sajnos sokan elitélik az arabokat, pedig nem mindegyik egyforma :(..
Én egy nemrég ota egy arab pasival vagyok együtt, s ö is totál kedves. Nem dönt el semmit sem egyedül. Még azt is nekem kell eldöntenem hogy ö mit egyen/ehet :D.. Édes pasi..Remélem ö is olyan mint a tiéd :)..
Sok sikert kivánok a továbbiakban nektek, sok boldogságot :)
17/L
Lätom sok elterö välasz van. De ezt igazäbol csak olyan tudja megmondani, aki egy arabbal el(t) häzassägban.
En jelenleg välok. Nem mondom hogy minden arab pasi egyforma, mert nem.
De en pont egy olyanba futottam, aki egoista. Isten mentsen meg1szer egy arab egoista pasitol. Annäl rosszabb nincs. Es itt nem a vallässal volt baj, nem is a kulturäjäval, hanem ahogy sajät magärol beszelt, es arrol, hogy öneki milyen befolyäsos barätai vannak, ö mindenre kepes...stb.. Ezt 3 even keresztül hallgatni kicsit sok volt.
Oda kell figyelni minden szavukra hogy mit mondanak, hogy milyen dolgokkal viccelödnek, stb..
talän egy jo dolog volt benne, hogy soha nem jött haza reszegen.
" Én szinte mindent csinálhatok, amit csak szeretnék. Előtte csupán meg kell beszélnem, a férjemmel."
És neki is meg kell beszélnie veled, ha pl későn szeretne hazamenni? Vagy csak neked kell mindent megbeszélni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!