Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Érdemes ittmaradnom, Magyarors...

Érdemes ittmaradnom, Magyarországon?

Figyelt kérdés
úgy tervezem, hogy leéretségizek és leteszek egy CNC-és tanfolyamot és kimegyek ausztriába, nos tekintettel a magyar gazdasági helyzetre és az egész országra úgy döntöttem, hogy nem fogok ittmaradni, jól döntöttem szerintetek?
2009. máj. 17. 19:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 inspector callahan válasza:
86%

Előző vagyok, még annyit kifelejtettem, hogy a kérdezőnek sok sikert a munkavállaláshoz, marósokra-forgácsolókra-hegesztőkre nagy igény van kint.

Én orvosnak tanulok, de ha végzek, én is azonnal dobbantok innen, ahogy az évfolyamtársaim 70% tervezi...

(De persze a c-típusú kissebséget segélyezzük nyakló nélkül, a dolgozóknak itt meg csak megdögleni érdemes)

2009. máj. 17. 21:34
 22/53 anonim ***** válasza:
55%
Bezzeg az jó, hogy világhírű felsőoktatásban végezhetsz ingyen (!!!!) ugye?
2009. máj. 17. 21:37
 23/53 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg, te és az évfolyamtársaid 70%-a visszafizetitek a képzés árát?
2009. máj. 17. 21:41
 24/53 anonim ***** válasza:
82%

A férjem mechatronika technikusként 1350 Eurót keres havonta Ausztriában, heti 38,5 órát kell dolgozniuk, és a tetejében még meg is becsülik. Tesóm szintén Ausztriában hentesként 1800 Eurót keres.

Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy léteznek országok, ahol normálisan megfizetik az embert...

2009. máj. 17. 21:43
 25/53 inspector callahan válasza:
74%

Miért tennénk? Nem csak kiképezni kell az értelmiséget, hanem meg is kell tartani. Elmúlt már a röghöz kötött világ. Pl. a szlovákiai magyarok is EU-s polgárok révén, a magyar állam pénzén végzik az egyetemet, úgy hogy a családjuk sosem fizetett ide adót (velünk ellentétben).

De a te logikád mentén mindenki fizethetne, aki nem azt csinálja amit tanult, mert az oktatása kidobott pénz?

2009. máj. 17. 21:44
 26/53 anonim ***** válasza:
49%
Azt azért elfelejtitek hozzá tenni, hogy kint minden drágább! Tehát szépek ezek a számok, de egy kiló kenyér (ha van) 2-2,3 euró.
2009. máj. 17. 21:45
 27/53 anonim ***** válasza:
44%
Én azt mondom, hogy ha az állam kifizette neki a képzés díját, akkor itthon hasznosítsa magát és ne egy vadidegen helyen.
2009. máj. 17. 21:47
 28/53 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon jol döntesz ha elmész ennél csak jobb lehet.Én is megyek is el innen megsem várom az érettségit!A szüleimmmel elmegyünk németországba a bátyám befejezi az egyetemet és kimegy norvégiába.Jah és soha nem jövök vissza minél elöbb minél meszebb el innen!!!
2009. máj. 17. 21:59
 29/53 anonim ***** válasza:
73%
Azt mondjátok kint sincs kolbászból a kerítés. Ez igaz, de legalább nem bűzlik a sok sz_rtól.
2009. máj. 17. 22:05
 30/53 anonim ***** válasza:
40%

http://www.youtube.com/watch?v=lP2UX3efw6k

No comment.Aki érti,az érti,aki nem az meg nem.

2009. máj. 17. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!