Melyik országban laknátok a legszívesebben?
Figyelt kérdés
És miért?2009. máj. 17. 17:15
1/34 Fecc válasza:
Hollandia, a festői tájak miatt:)
2/34 anonim válasza:
Én maradok Magyarországnál. Voltam már pár országban, de mindig fellélegeztem, mikor haza jöttem.
3/34 anonim válasza:
Japánban, mert tetszik és nincsenek az utcákon egymást nyaló-faló párocskák XD
4/34 anonim válasza:
Egyszerűen imádom Norvégia tájait! Azok a gyönyörű fjordok, ah... Szívesen laknék a közelükben! Csak kinéznék az ablakon és máris gyönyörködhetnék bennük. :)
Ezen kívül még Angliában vagy Írországban is szívesen laknék... Az időjárás miatt. ^^
6/34 anonim válasza:
Kanada, mert szép ország és élhető.
7/34 anonim válasza:
ibiza.
amsterdam.
bécs.
kalifornia.
imádom ezeket a városokat!
8/34 anonim válasza:
Írország... be települnék egy pubba éjjel nappal nyakalnám a Guinnesst... amellett pedig gyönyörű zöld a táj
9/34 anonim válasza:
Portugaliaban elek, es nem banom, ha itt maradok eletem vegeig, de nagyon hianyzik Magyarorszag. A magyar tarsadalom nem fogadta be a ferjemet. Igy el kellett jonnunk. :(
10/34 anonim válasza:
En itthon nagyon jol erzem magam. Kirandulni meg barhova elmennek de lakni nem! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!