Melyik időben születtetek volna legszívesebben és melyik országban?
Figyelt kérdés
Csak a múlt és a jelen legyen. Tehát mondjuk hol születtetek volna? Középkorban, őskorban, ókorban..stb. És melyik országban? Római birodalom, Középkori Magyarország, USA, Szovjetúnió, Náci Németország..stb?2010. aug. 23. 19:28
1/29 anonim válasza:
Csakis usa, mondjuk a konföderációs korban, ku klux clán-ban beálltam volna (tudom, hogy ma is létezik)
2/29 anonim válasza:
Én az ókorba születtem volna. Mondjuk a római vagy egyiptomi nemesek közé, esetleg katonának.
De még elfért volna nálam a középkor, mondjuk, mint városi polgár Angliában, Franciaországban vagy Magyarországon. Utóbbi esetben csak a XV. század jöhet szóba.
3/29 anonim válasza:
én vagy az ókorban egyiptomba vagy angliába a középkorban
4/29 anonim válasza:
1960 Liverpool,hogy 9 évig Beatles koncertekre járhassak:)
5/29 anonim válasza:
az 1940es évekbe, és new yorkba
6/29 anonim válasza:
1980as években születtem volna. Vagy az 1900-as évek elején..
7/29 anonim válasza:
Elöző vagyok.. Angliába születtem volna.
8/29 A kérdező kommentje:
Szóljatok le nyugodtan, de én legszívesebben a 1918 vagy 1919-ben születtem volna Németországban. Aztán a 2.vh-ban rögtön beálltam volna a hadseregbe és ha lehet egy Tigris harckocsi parancsnoki posztra pályáztam volna :)
2010. okt. 14. 22:36
9/29 anonim válasza:
Kérdező, én egyet értek veled ^^. Én is :).
10/29 KatzenMayer válasza:
Csak is a XVIII.században Angliában valami gazdag családba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!