Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy fiúnak melyik baráti...

Egy fiúnak melyik baráti közösség a jobb?

Figyelt kérdés
Ahol vannak lány barátai( pl: rajtam kívül + még egy fiú barát és kettő-három lány) és mindig velük van. Vagy inkább amikor csak fiúkból áll a csapat.( 3-5 fiú egy csapatban és mindig együtt lógnak)
2011. dec. 14. 17:50
 1/7 anonim válasza:
Egyénfüggő. Akárhogy is, fiú-lány barátság halálra ítélt dolog...
2011. dec. 14. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted hogy halálra ítélt dolog?
2011. dec. 14. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Teljesen mind1. Ha barát akkor barát, ha fiú ha lány.

Szerintem van fiú és lány közt barátság. Nekem mondjuk nincs lány barátom de 2 barátom közül az egyik gyerekkori barátomnak a barátnője nagyon jó haverunk és akkor se tudnék nőként tekinteni rá ha nem lenne barátja, pedig szép csaj.

2011. dec. 14. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem aki lányokkal is jóban van azért annak könnyebb dolga lesz csajozásnál mert nem úgy néz egy csajra mint egy földönkívülire, illetve a lányoktól tud tanácsot kérni, a lány segíthet neki a fiú barátnőjének ajándékot választani..
2011. dec. 14. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem jobb vagy rosszabb igazán egyik sem, csupán más.

Egy csak fiúkból álló baráti körben másként viselkedik egy srác, mint egy vegyes társaságban. Egy kicsit jobban elengedi magát (itt ugrik be a lányoknak a böfögős-fingós-örjöngős tévképzet), és előtérbe kerülnek a fiús témák.

Kötetlenebbül viselkednek.

Egy vegyes társaságban a fiúk többsége kicsit visszafogottabban viselkedik, megpróbálja nem lejáratni magát a férfiúi viselkedés miértjeiben kevésbé járatos leányzók előtt. (ahogy a lányok sem a fiúk előtt tárgyalják a "csajos témákat") A megfelelő szociális fejlődéshez mindkettőre szükség van.

2011. dec. 14. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én mondjuk szeretek fiús társaságokba lenni.. csak lányokkal olyan fura.. fiúkkal meg jobban lehet hülyülni, meg ha kicsit perverzkedek azt se veszik furán..

L/15

2012. jan. 11. 05:45
 7/7 anonim ***** válasza:
AMELYIK NORMÁLIS
2012. márc. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!