Mit lehet tenni az ilyen szomszéd ellen?
Csendháborítás miatt szerencsére csak embereket lehet feljelenteni! És valóban, honnan tudja, hogy a sok utcában élő kutya közül pont a tieteket hallja?
Valószínűleg rosszul alszik és minden zavarja. De nem lehet megoldás a kutyák eltüntetése. Neki is szükséges alkalmazkodnia. Amennyiben nem vonít, ugat elviselhetetlenül egész éjjel a kutyátok, akkor az ugatása bizony hozzá tartozik az éjszaka elfogadható zajaihoz. Ha az idős házaspár érzékenyebb az átlagosnál, akkor nekik kell megoldáson törni a fejüket. (Lakásba költözés pl.)
Arra azért érdemes törekedni, hogy békésen oldjátok meg ezt a problémát. Rossz szomszédság...
Először is, szegény kérdezőt nem kellene mindjárt így legorombítani.
A kutya egy állat, ha valami gondja van, valamit érez, ugat. Én is kertes házban élek, körülöttünk is elég sok a kutya, ugatnak minden arra járó emberre, autóra, de főleg a kisebbségiekre. Zavar, zavar, de elviselem, mert el kell. Más zavaró tényezők is vannak, pl. amikor vasárnap reggel nekiáll valaki flexelni, vagy kalapálni. A kutyát azért nem zárhatod be egy üvegkockába, mert ugat. Ennyi erővel a szomszédban lakó kisbabát is zárjuk be, adjuk oda máshova, mert hangosan sír???
Lehet, hogy át kellene menni a szomszédhoz és megkérdezni, hogy pontosan mi is a baja. Valószínűleg engem is az ideg vetne szét, ha éjjel kapnék egy telefont a szomszédtól...
Szegyen, hogy a kutyasok mennyire gusztustalanul bannak az embertarsaikkal, es szegyen, hogy ezt ok maguk eszre sem veszik!
Az en szomszedom kutyaja is folyton ugat... Honnan tudom? Hat onnan, hogy kepes vagyok tajekozodni a hallasom alapjan, es tudom, honnan jon a hang... Csak tudod, amikor mar nem alszol napok ota, es esetleg migrened is van, es dolgoznod kell menni, mertha otthon ulsz, abbol nem lesz penzed, akkor mar k***ara nem leszel elnezo... Olvass utana, milyen kinokat okoza kialvatlansag (remelem, vizualis tipus vagy, es el is tudod kepzelni majd), mert latom, a koszos kutyadon kivul semmit nem latsz (es sajnos a falkaallatokat sem ismered elegge).
Bezzeg Nemetorszagban ha nem kussolaz a dog, elvisziles elaltatjak. :D Bar itt is ugy volna! Az osszes abnormalis kutya ezt erdemelne (meg a szellemi fogyatekos, kutyahoz nem erto gazdajuk is)!
elviszik es*
Mindegy, nem erdekel, mit irtam el... Tul faradt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!