Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 10 perc alatt...

Szerintetek ha 10 perc alatt tudok ilyen verset írni, akkor több idő alatt, jobban át gondolva, lenne érzékem a versíráshoz?

Figyelt kérdés

Egy borús hajnalon, sírásra ébredek

Könnyes két szemem, testem remeg

Rólad álmodtam, hogy elvesztettelek

Nem kaphatlak meg, valami mondja benn

Nem hiszek neki, de zokogok tovább

Azt hiszem elmúlik, de egyre jobban fáj

Folytogat az érzés,nem vagy velem

Te törölhetnéd le, két könnyes szemem

(Csak unatkoztam, és szoktam verset írni... Szeretem nagyon, nagyon jó hobby, csak kíváncsi lennék hogy érzékem is lenne hozzá, vagy csak unalomból jó? :)) Köszönöm 14L)

2011. dec. 9. 20:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyan fiúhoz írodott, aki nincs velem, létezik mint személy, de nekem csak az álmaimban :) Mert sosem lehetne az enyém... Ezért vannak benn olyanok, hogy álmomban arról álmodok hogy elvesztettem, de közben az igazi életben, meg sem kaphatnám soha sem :)
2011. dec. 9. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez baromira nem rímel, de lehet, hogy itt nem is nagyon ez a lényeg. Az a fontos, hogy így kitudod élni a dolgaidat..szóval ez pozitív. Ha szereted csinálni, ne hallgass másokra, de szerintem ilyet bárki tud írni.
2011. dec. 9. 21:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Attól igazából úgy ahogy te is írod, nem érdekel más véleménye, mert szeretem csinálni, persze azért írtam ki mert érdekel is :) De nem úgy, hogy akkor abba hagyom :)) Szeretem csinálni :)
2011. dec. 9. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
ennyi érzéke sztem mindenkinek van. olvass sokat, stb.. mindent lehet fejleszteni szerintem..
2011. dec. 9. 23:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Szeretek olvasni amúgy!
2011. dec. 10. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen stílusó verseket írogatok én is, és pár perc alatt kész:) Van még versed?
2012. jan. 26. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
stílusú*
2012. jan. 26. 23:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen van még versem! Elég sokat írok
2012. jan. 27. 13:58
 9/9 anonim válasza:
:)
2014. ápr. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!