Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért fáj ennyire a párom...

Miért fáj ennyire a párom boldogsága?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem vagyok egy féltékeny típus, a kapcsolatunk pedig igencsak gyerekcipőben, ám nagyon jó úton jár, legalábbis ezt hittem eddig.

Több lány ismerőse, nagyon jó barátnője is van, akikkel igencsak félreérthető üzeneteket váltanak egymással, ami nekem rosszul esik. Nem szeretem hogy mást nevez gyönyörűnek, amikor nekem ilyet még egyszer sem mondott, hogy más nők küldözgetnek neki esténként jóéjt üzeneteket szívekkel, más lányokat becézget ugyanúgy, ahogy engem szokott, stb. Nehezen indult a kapcsolatunk, mert igencsak nőcsábász volt, képtelen voltam bízni benne. Érzem hogy szeret, imád, nem csalna meg, még is vérszemet kapok ezektől a lányoktól, üzenetektől...

Ma eszembe jutott, hogy talán régi sérelmek szakadhattak valahol bellül fel, hiszen anno két-három éve, engem a legjobb barátom (értelemszerűen srác) azért "rakott ki", mert a barátnője elviselhetetlenül féltékeny volt rám és választás elé állította. Ez nekem nagyon fájt és a mai napig nagyon fáj, azóta sem hallottam felőle semmit. Talán ez lehet az, amiért ennyire rosszul érzem magamat? Sosem várnám el a páromtól, hogy szakítsa meg a kapcsolatot bármelyik barátjával/barátnőjével is, csak azt, hogy a kommunikáció legyen köztük kevésbé félreérthető, számomra bántó, mert így olyan, mintha egy hárem tagja lennék, ahol én kaptam a megtisztelő szerepet, hogy velem ágyba is bújik a hőn áhított férfi... Ma jutott eszembe először, hogy talán az is közrejátszhat, hogy engem anno valaki a barátnőéért úgy penderített ki mint a huzat, az én párom pedig arra sem képes, hogy kicsit visszavegyen a stílusból, ha már látja hogy ez nekem rosszul esik. Mit tehetnék, hogy ne legyek ettől ennyire kiakadva? Hogyan kéne kezelnem a szituációt? Párom szeretne bemutatni ezeknek a lányoknak, hogy lássam tényleg csak barátok, de ha telefonon, interneten nem bírom elviselni a becézgetős, enyelgő beszédstílusukat mindkét olralról, akkor élőben hogy bírnám? Mit tennétek a helyemben?

Természetesen, ha én vagyok túl érzékeny szerintetek, akkor is várom a válaszokat!

2011. dec. 9. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem így viselkedne a barátod, akkor meg jönne az, hogy "unalmas" és "halvérű".
2011. dec. 9. 18:39
 2/4 anonim válasza:

Ahogy nekem tűnik elég komolytalan, amit a többiekkel művel,és sok embere pont azoknak nem tudja kimondani a szavakat, amiket érez, akiket szeret. Ha másoknak ironizálva mondja, az valamelyest enyhít a szó súlyán, így vagy könnyebb lesz neki kimondani őszintén, vagy elbagatelizálja az egészet, és már nem is tartja majd fontosnak a "szeretlek" vagy hasonló nagy szavak kimondását,

Amúgy fogalmam sincs, ne hallgass rám, ez csak úgy eszembe jutott, én sem vagyok biztos magamban. De ami biztos, hogy ezt neked kell érezni!!!

2011. dec. 11. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon féltékeny típus vagyok, szóval én természetesen ki lennék akadva. De azt mondom, hogy találkozzatok közösen a barátod és te ezekkel a csajokkal, simán csak hétköznap, és buliban is. Ha hétköznapokban nem is, de a bulikban jobban meglátod az igazi énjüket szerintem, ki hogyan mászik a pasikra, és tényleg érdekli-e őket a te barátod.

Ha kitartó vagy, akkor szerintem úgy lehetne megoldani ezt, hogy szépen lassan összebarátkozni a csajokkal, és megmondani nekik hogy ez neked nem esik jól, hogy becézgetik a barátod, meg ilyen sűrűn sms-eznek meg stb. Ha már összebarátkoztatok valamennyire, akkor meg fogják érteni. Persze ez attól is függ hogy hülye kis plázapi.csák, vagy normálisak...

2011. dec. 11. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen először a barátodnak mondd hogy jól esne ha veled többet foglalkozna mint velük összességében.
2011. dec. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!