Volt már valami buszozással kapcsolatos vicces élményetek?
Épp leszálláshoz készültem távolsági buszon, álltam fel a helyemről és lefejeltem az egyik oszlopot. Másnak lehet, hogy nem lett volna vicces, de nekem az volt.
19L
Most viccesnek találom, de akkor eléggé gyomorforgató volt. Egy részeg hajléktalan mögöttem szállt fel a buszra (már ezen kiakadtam, mert az utazási szabályzatban benne van, hogy aki büdös, koszos, az kizárható az utazásból.) Nos, emberünk megvette a 360 Ft-os jegyet, és közölte, hogy takarodjunk hátra és csináljunk helyet, mert ha nem, akkor majd ő fog, mert a hajléktalanszállón kapott egy kamerát, azzal mindenkit felvesz, és feljelent, mert nincs hely a buszon. A monológ után egy elegáns dőléssel a legelső széksor előtt-alatt kötött ki, ahonnan vagy 10 megálló erejéig nem is óhajtott kimászni. Itt röhögtem könnyesre magam, de emberünk az ülés alól is magyarázott, hogy "kis ri*gyó, majd én megmutatom, feljelentelek, mert én nem vagyok részeg". Ááá, dehogy...
Utólag poénosnak ítélem, akkor csak azon szurkoltam, hogy nehogy elhányjam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!