Osztály vetélkedő. ötletek?
végig olvastam, amit itt a keresővel találtam, rá is leltem 1-2 jó ötletre, de jöhetne még, mivel leglább 4 órás lesz az egész, így kell a program! Kulturált feladatok kellenének, 18-20 éveseknek.Pia nélkül (iskolai keretek között lesz) 20-25fő-nek tehát csapatos feladatok is jöhetnek. Ötletes, vicces, kreatív feladatok! Csak a lufiborotválást ne írjátok légyszi, mert az már nagyon elcsépelt.. :D Kisebb szivatások lehetnek benne, de ez nem gólyaavató lesz!(tehát NEM "rúzzsal kikent szájjal csókolgasd a fiú hátát utána meg számoljuk meg kinek van több, és az nyert.." jellegű.
Jöhetnek akár ötletes kvíz feladatok is!
Igen, erre gondoltam én is, valószínűleg benne lesz! Reklámzene felismerés. Jelenleg az osztályban nincsenek már nagy zene stílusi eltérések.Viszont tv-t nagyon sokan néznek, és ez azért is jó, mert lehet, hogy nem figyelsz oda a tv-ben, amikor megy a reklám, de a dalát már kívülről fújod..:D
Más ötletek esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!