Mindjárt vége az évnek, milyen volt számodra 2011?
A legszebb pillanatom annyi, és az volt, amikor töri érettségin feleltem, és a tanárnak is tetszett a feleletem.
Ezen kívül semmi másra nem igazán emlékszem ami olyan emlékezetes volt.
Ennyi...
Ha valaki mindent megkap akkor más miatt vannak problémái...
nálunk is ez van:(
majdnem mindent megkapok, de még se jó semmi se:S
lehet boldogabb az aki nem kap meg mindent:|
vegyes
stresszes, mert kb fele év ráment arra, hogy befejezzem az egyetemet, de végül nagyon jó eredménnyel diplomáztam
sok volt a családi probléma is, betegségek, nem túl vidám dolgok...
aztán ebben az évben kaptam életemben az első igazi munkát - de sajnos nemrég megszűnt a munkahelyem
szóval voltak szép pillanatok, de most így visszagondolva több volt a negatív dolog
én csak annyit kérek a következő évtől, hogy ennél rosszabb ne legyen
tényleg csak ennyit :(
2011:
Meghalt apám, anyukám beteg, elveszítettem a pasit, akit szeretek, a cégem a csőd szélén áll.
Az utóbbi évekhez képest egész jó volt.
Buliztunk párszor a haverjaimmal és megismertem új embereket amit az ezelőtti években nem mondhattam el.
Párkapcsolat még mindig nincs tehát ebből a szempontból rossz volt ez az év úgy mint az összes eddigi. Bár most van egy lány aki tetszik, remélem idén alakul még valami:)
Anyagi szempontból kimondottan rossz volt mert idén kevesebb volt a család jövedelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!