Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindjárt vége az évnek,...

Mindjárt vége az évnek, milyen volt számodra 2011?

Figyelt kérdés
Én nagyon utál/tam/om ezt az évet, pedig csomó mindent idén kaptam, kocsi, notebook, iPhone, főiskola stb, de valahogy mégis nagyon utálom ezt az évet...
2011. dec. 8. 21:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A legszebb pillanatom annyi, és az volt, amikor töri érettségin feleltem, és a tanárnak is tetszett a feleletem.

Ezen kívül semmi másra nem igazán emlékszem ami olyan emlékezetes volt.

2011. dec. 8. 22:00
 12/17 anonim válasza:

Ennyi...

Ha valaki mindent megkap akkor más miatt vannak problémái...

nálunk is ez van:(

majdnem mindent megkapok, de még se jó semmi se:S

lehet boldogabb az aki nem kap meg mindent:|

2011. dec. 8. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:

vegyes

stresszes, mert kb fele év ráment arra, hogy befejezzem az egyetemet, de végül nagyon jó eredménnyel diplomáztam

sok volt a családi probléma is, betegségek, nem túl vidám dolgok...

aztán ebben az évben kaptam életemben az első igazi munkát - de sajnos nemrég megszűnt a munkahelyem

szóval voltak szép pillanatok, de most így visszagondolva több volt a negatív dolog

én csak annyit kérek a következő évtől, hogy ennél rosszabb ne legyen

tényleg csak ennyit :(

2011. dec. 8. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sz@r... én már csak a 2012-es világvégében reménykedek...
2011. dec. 9. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:

2011:

Meghalt apám, anyukám beteg, elveszítettem a pasit, akit szeretek, a cégem a csőd szélén áll.

2011. dec. 9. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Az utóbbi évekhez képest egész jó volt.

Buliztunk párszor a haverjaimmal és megismertem új embereket amit az ezelőtti években nem mondhattam el.

Párkapcsolat még mindig nincs tehát ebből a szempontból rossz volt ez az év úgy mint az összes eddigi. Bár most van egy lány aki tetszik, remélem idén alakul még valami:)

Anyagi szempontból kimondottan rossz volt mert idén kevesebb volt a család jövedelme.

2011. dec. 10. 16:56
 17/17 anonim válasza:
Nagyon jó volt, életem egyik legjobb éve! Letettem a nyelvvizsgámat, kijutottam kétszer Hollandiába egy pályázat során, jó lett a bizim, felejthetetlen nyarat tudhatok magam mögött, és nagyon jó barátokra tettem szert. Válság ide vagy oda, a szívem és lelkem annyival lett gazdagabb 2011-ben, hogy azt leírni nem lehet! S ez nem is olyan rossz érzés, így, 16 évesen :)
2012. jan. 2. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!