Mindjárt vége az évnek, milyen volt számodra 2011?
köszi :)
hát majd olyan lesz amilyen, most már nem igazán érdekel főleg ez után az év után.
Legjobb és legsz@rabb év eddig.
Legjobb: mert király volt a szalagavatónk utána az after party és király érettségit toltam :)
Sz@r: mert elképesztően hiányzik a gimnázium... olyanokat tooltunk, hogy leírni sem lehet, olyan poénok voltak, amelyeket csak mi értünk és ez nagyon hiányzik...
Holnap teszek felsőfokú nyelvvizsgát angolból. A sikere vagy épp bukása dönti el, hogy végül is sz@r vagy király évnek minősítem e a 2011-et :)
Huuuzos:D
Tortentek olyan dolgok, amiket meg elek emlegetni fogok, lenyegeben total pozitiv.
Nagyon vegyes volt ez az évem.. Év elején még nagyon nyomott volt a hangulatom, aztán márciustól, mikor elkezdett sütni a nap, minden beindult! A nyár életem eddigi legjobb nyara volt! Aztán történt valami, ami kb. pokollá tette az évkezdést, azóta meg nagyon a sulira és a tanulásra koncentrálok és folyton stresszelek. Hullámhegyek és hullámvölgyek jellemezték ezt az évemet.
Kérdező: Bár nem ismerlek, nem ismerem az életed, de én ha kocsit, notebookot és iPhone-t kapnék, akkor összetenném a két kezem..
Nekem nagyon rossz volt, de minden évbe egyre rosszabb lesz:S
Bár idén én is elég sok mindent kaptam, de valahogy mindig valami rosszra fordul:S
A nyárba volt pár jó nap azt ennyi volt a jó az évembe:S
a többi sz@@@r:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!