Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindjárt vége az évnek,...

Mindjárt vége az évnek, milyen volt számodra 2011?

Figyelt kérdés
Én nagyon utál/tam/om ezt az évet, pedig csomó mindent idén kaptam, kocsi, notebook, iPhone, főiskola stb, de valahogy mégis nagyon utálom ezt az évet...
2011. dec. 8. 21:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Eddigi életem legsz@rabb éve. Kívánom magamnak, hogy legalább egy kicsivel jobb legyen a jövő év..
2011. dec. 8. 21:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Én nem kívánok semmit még magamnak sem, 2010 egész álomszerű volt, aztán a vége pokoli volt, alig vártam h 2011 legyen, aztán ez az év meg... pff... max a nyár ami jó volt, az is csak akkor amikor meleg volt.
2011. dec. 8. 21:37
 3/17 anonim ***** válasza:

:D

Kívánok neked is jobbakat :)

2011. dec. 8. 21:38
 4/17 A kérdező kommentje:

köszi :)

hát majd olyan lesz amilyen, most már nem igazán érdekel főleg ez után az év után.

2011. dec. 8. 21:40
 5/17 anonim ***** válasza:

Legjobb és legsz@rabb év eddig.

Legjobb: mert király volt a szalagavatónk utána az after party és király érettségit toltam :)

Sz@r: mert elképesztően hiányzik a gimnázium... olyanokat tooltunk, hogy leírni sem lehet, olyan poénok voltak, amelyeket csak mi értünk és ez nagyon hiányzik...

Holnap teszek felsőfokú nyelvvizsgát angolból. A sikere vagy épp bukása dönti el, hogy végül is sz@r vagy király évnek minősítem e a 2011-et :)

2011. dec. 8. 21:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Sok sikert a vizsgázónak!!!
2011. dec. 8. 21:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Huuuzos:D

Tortentek olyan dolgok, amiket meg elek emlegetni fogok, lenyegeben total pozitiv.

2011. dec. 8. 21:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Nagyon vegyes volt ez az évem.. Év elején még nagyon nyomott volt a hangulatom, aztán márciustól, mikor elkezdett sütni a nap, minden beindult! A nyár életem eddigi legjobb nyara volt! Aztán történt valami, ami kb. pokollá tette az évkezdést, azóta meg nagyon a sulira és a tanulásra koncentrálok és folyton stresszelek. Hullámhegyek és hullámvölgyek jellemezték ezt az évemet.

Kérdező: Bár nem ismerlek, nem ismerem az életed, de én ha kocsit, notebookot és iPhone-t kapnék, akkor összetenném a két kezem..

2011. dec. 8. 21:51
 9/17 anonim válasza:

Nekem nagyon rossz volt, de minden évbe egyre rosszabb lesz:S

Bár idén én is elég sok mindent kaptam, de valahogy mindig valami rosszra fordul:S

A nyárba volt pár jó nap azt ennyi volt a jó az évembe:S

a többi sz@@@r:@

2011. dec. 8. 21:55
 10/17 A kérdező kommentje:
pokoli év volt, lehet kaptam csomó mindent, de mégsem ezek azok amikre vágytam, meg volt nagyon sok múltbéli problémám ami most "köszönt" vissza, meg ugyan mi nem vagyunk gazdagok, de láthatod a gazdagoknál is hiába van csomó minden, mégsem fenékig tejfel minden.
2011. dec. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!