Olvasóversenyre keresnék szöveget, de nem találok! Segítség!?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a verseny, és még nincsen szövegem. Én meg nem találok semmi olyat, ami megfelel a követelményeknek: nem lehetnek benne népies szavak, idegen kifejezések, párbeszéd sem. Bármilyen leírás jöhet, az adventos szövegek előnyben! 8.os vagyok2011. dec. 6. 18:37
1/14 anonim válasza:
Magyar tanárod nem tud segíteni?
Mikszáth novellák
2/14 A kérdező kommentje:
Tudna, ha akarna...
Azon belül tudnál címet is mondani? Köszi!
2011. dec. 6. 18:54
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
A jó palócok ,Tót atyafiak, A beszélő köntös
5/14 anonim válasza:
Arany János-Toldi
Petőfi-János vitéz
Ilyesmi nem lehet? Vagy csak leíró szöveg?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem túl hosszúnak, így pontosan nem tudom megmondani, olyan átlagos legyen, mert egy idő után unalmassá válik a hosszú szöveg is. Nekünk már évek óta úgy van, hogy egy magunk választott szöveget keressünk, aztán pedig egy idegen szöveget kapunk. De inkább az idegen szöveg dönti el a dolgokat.
2011. dec. 6. 19:01
7/14 A kérdező kommentje:
Ezekben vannak népies szavak, és ezt nem fogadják el. És igen, általában leírás a jó. Például tavaly a trianoni békéről olvastam
2011. dec. 6. 19:02
8/14 anonim válasza:
Még az jutott eszembe,ha a törit szereted,valami történelmi szöveg is lehet.
Ha a földrajzot,akkor egy érdekes esemény a Világ legnagyobb katasztrófái,vagy a Varázslatos Föld körüli utazás című könyvből.
9/14 anonim válasza:
Fekete István-Régi karácsony
Ez egy novelláskötet,csupa Adventi,karácsonyi
történettel,amikben van leírás.A kedvencem
Rorate.Gyünyörű,és az elején van benne leíró rész.Én is
olvastam ezt pár éve és megnyertem vele a versenyt.
Sok sikert!
~Zizikee007~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!