Normális hogy úgy érzem túl sokat vagyok eggyütt a barátnőmmel és kezd elegem lenni belőle?
Én is lány vagyok, és barátok vagyunk. Szóval egy osztályba járunk, suli után mindig feljön hozzám mert később indul a busza, és mivel egy társasági körben vagyunk sokszor hétvégénként is eggyütt vagyunk. Én ezt soknak érzem! Kezd folytogató lenni ez az egész. Már próbálom kicsit kerülni, mert bármennyire is a barátnőm én nem bírok vele ennyi ideig eggyütt lenni. Hisztizik, ha programom van nélküle, és ha mondom neki hogy megyek x-el valahova, akkor mindig mondja hogy jön ha nem si hívtuk "Igen? Én is!" pedig ennyi eggyüttlét mellett jól esik kicsit mással is foglalkozni. Tervezem hogy kiköltözök máshova gimi után, és persze mindig mondja hogy akkor ő is jö velem, ha pedig mégse megyek ő is marad.
Nekem ez sok, de mivel osztálytársak vagyunk és közös a baráti körünk nagyon elkerülni nem tudom. Normális hogy ezt értem?
Igen, normális, a sülve-főve együttlétből a végén gyűlölet lesz, hidd el.
Semmi értelme megfojtani egymást, igenis legyen mindenkinek saját programra, saját barátai...
Nem szabad egy emberrel összenőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!